Life

Cine este Bruja, extravaganta jurată de la One true singer. Look-urile ei aduc aminte de Iulia Albu

Bruja este una dintre revelațiile momentului în showbiz-ul românesc. Cântăreața face echipă cu Alina Eremia în juriul de la One True Singer, însă cine este ea?
14.04.2022 | 11:52
Bruja, jurată în show-ul One True SInger de pe HBO Max. Foto: Captură HBO
ADVERTISEMENT

Bruja a devenit cunoscută publicului larg, mai ales în rândul celor care sunt înnebuniți după muzica trap, în anul 2020. Popularitatea ei a devenit atât de mare încât a fost cooptată într-un proiect ambițios, într-un reality show cu și despre muzică!

Cine este Bruja de la One True Singer

Teodora Mîzgoi, pe numele din buletin, este membră în juriul One True Singer, concurs disponibil exclusiv pe platforma HBO Max. Vedeta s-a făcut remarcată în primele trei episoade difuzate până acum cu look-urile sale excentrice a la Iulia Albu.

ADVERTISEMENT

Artista schimbă des perucile, iar costumațiile pe care le alege fură ochii tuturor. Stilul ei îmbină vechiul cu noul în materie de haine, iar personalitatea ei își pune amprenta pe fiecare ținută pe care o poartă.

Teodora este cântăreață de muzică trap. De când s-a lansat pe piața muzicală de la noi a bifat deja câteva colaborări importante cu artiști precum Irina Rimes, Liviu Teodorescu și Karmen, fata lui Adi Minune.

ADVERTISEMENT

Trapperița a devenit în scurtă vreme una din cele mai căutate și notorii figuri de pe Youtube, unde a realizat o serie de sesiuni live pe canalul PORC TV. Una din cele mai de succes melodii lansate de Bruja, „Ia loc” are aproape două milioane de vizualizări.

Numele Bruja („vrăjitoare”) l-a ales inspirată din istoria femeilor citite care erau arse pe rug în secolul XIII. Cântăreața dorește să spună cu acest alter-ego faptul că în lumea în care trăim rugul a devenit unul psihologic. De altfel, primul ei album, care va fi lansat în curând, se numește „Salem”.

ADVERTISEMENT

Conectată cu online-ul, dar și cu offline-ul

Chiar dacă este conectată la rețelele de socializare și la tot ce înseamnă camere de luat vederi, Bruja spune că e foarte important ca lumea să se mai deconecteze din când în când. Într-un interviu acordat la începutul pandemiei, Teodora i-a sfătuit pe tineri să mai pună mâna pe o carte dacă vor să evolueze cu adevărat.

„Mesajul meu pentru cei de pe internet este să mai lase telefonul ăla. Să pună mâna pe o carte, un film, o muzică nouă, un documentar, un om, un animal. Să gătească. Să-și pupe frații, părinții, copiii și nevestele sau soții. Să nu mai caute atâta *** în dosul altora.

ADVERTISEMENT

Fiecare face ce vrea cu viața lui. Dar când urmărești prea mult viața altcuiva, devine și a ta. Pe a ta o pierzi. Nu mai fiți triști. Mâncați o ciocolată să mai produceți niște endorfine”, sunt câteva dintre principiile după care Bruja își trăiește viața, conform propriilor declarații făcute pentru unsitedemuzică.ro.

 

 

ADVERTISEMENT