Life

Cine este Camelia Constantinescu, mama lui Radu Ștefan Bănică. A fost iubita lui Ștefan Bănică Jr. timp de 5 ani

20.02.2021 | 17:30
Cine este Camelia Constantinescu mama lui Radu Stefan Banica A fost iubita lui Stefan Banica Jr timp de 5 ani
Cine este Camelia Constantinescu, mama lui Radu Ștefan Bănică. A fost iubita lui Ștefan Bănică Jr. timp de 5 ani. Sursa foto: elle.ro
ADVERTISEMENT

Ștefan Bănică Jr. este renumit pentru cariera sa artistă, dar și pentru relațiile amoroase, una dintre acestea fiind cu Camelia Constantinescu, cu care are și un băiat, pe Radu Ștefan, concurent la „Te cunosc de undeva!”. Artistul și mama primului său copil au fost împreună 5 ani. 

Femeia preferă să fie o prezență discretă, care se bucură de intimitate, motiv pentru care nu iese în spațiul public pentru a se afișa sau pentru a vorbi despre viața sa personală. Fosta iubită a juratului de la X Factor se bucură de liniște departe de ochii curioșilor.

ADVERTISEMENT

Camelia Constantinescu a fost singură iubită a lui Ștefan Bănică Jr. care nu a făcut parte din lumea mondenă, povestea lor de dragoste consumându-se fără prea multe apariții publice. Cei doi au început să iasă împreună la scurt timp după ce cântărețul a divorțat de Mihaela Rădulescu.

Cine este Camelia Constantinescu, femeia care i-a dăruit primul copil lui Ștefan Bănică Jr.

Ștefan Bănică Jr. și Camelia Constantinescu s-au despărțit în anul 2005, la vremea respectivă fiul lor, Radu Ștefan, având doar 4 ani. Artistul și fosta parteneră de viață au rămas în relații bune de dragul copilului, care a fost crescut de mama sa.

ADVERTISEMENT

Femeia și-a refăcut viața sentimentală alături de un medic stomatolog și pare mai fericită ca oricând. Fosta iubită a lui Ștefan Bănică Jr. arată extrem de bine, dar se ferește de ochii curioșilor trăindu-și viața departe de lumina reflectoarelor.

În ceea ce privește datoriile pe care le are vedeta pentru băiatul său, acesta este nevoit să plătească lunar o pensie alimentară lunară de 1.500 de lei.

ADVERTISEMENT

În plus, fosta iubită a cântărețului a primit conform unui act notarial semnat în noiembrie 2006 casă și mașină, dar pentru asta nu trebuie să părăsească țara cu copilul lor.

Ștefan Bănică Jr. și fosta sa iubită, Camelia Constantinescu
Ștefan Bănică Jr. și fosta sa iubită, Camelia Constantinescu. Sursa foto: captură video Youtube

Ulterior, celebrul cântăreț s-a căsătorit cu prezentatoarea Andreea Marin, care i-a dăruit la rândul ei o fetiță pe nume Violeta. Din păcate, nici acest mariaj nu a durat foarte mult, drumurile lor separându-se în ianuarie 2013, după 7 ani de căsnicie.

ADVERTISEMENT

În momentul de față, artistul este căsătorit cu Lavinia Pîrva, care i-a dăruit vedetei cel de-al treilea copil, un băiețel născut pe 16 mai 2019. Copilul a primit numele Alexandru, așa cum avea să anunțe la momentul respectiv chiar juratul de la X Factor pe una dintre paginile sale de socializare.

ADVERTISEMENT