News

Cine este cântăreţul care a murit în timp ce făcea live pe Facebook. Maşina lui a fost spulberată de tren

16.08.2020 | 14:03
Cine este cantaretul care a murit in timp ce facea live pe Facebook Masina lui a fost spulberata de tren
Tavy Puștiu, un tânăr manelist din Ploiești, a murit după ce mașina în care se afla împreună cu soția a fost spulberată de tren. Sursa foto: Captură Video
ADVERTISEMENT

S-a aflat identitatea bărbatului care și-a pierdut viața în cumplitul accident rutier produs duminică dimineață pe Strada Gârlei din Ploiești, în zona Obor. Este vorba despre un cântăreț de manele cunoscut la nivel local sub numele de scenă Tavy Puștiu.

Acesta se afla pe locul din dreapta al autoturismului condus de soția sa și transmitea un videoclip live pe Facebook, moment în care femeia a uitat să se asigure la trecerea la nivel cu calea ferată, intrând astfel în coliziune cu un tren.

ADVERTISEMENT

În imagini se poate observa cum lăutarul a văzut trenul de pasageri în ultima clipă, însă era deja prea târziu pentru ca partenera de viață să evite impactul. Ulterior, martorii au sunat la 112, însă echipajele sosite la fața locului nu au mai reușit să salveze viața bărbatului.

Cine este Tavy Puștiu, tânărul manelist care a fost spulberat de tren la Ploiești

În vârstă de doar 29 de ani, tânărul manelist făcea parte dintr-o formaţie din Ploieşti, alături de care era invitat adesea să cânte în localurile din oraş sau la diverse evenimente. Vestea morții sale a căzut ca un trăsnet asupra tuturor celor care l-au cunoscut și apreciat.

ADVERTISEMENT

Cât despre partenera de viață, aceasta a supraviețuit accidentului și a fost transportată de urgență la spital. Având în vedere leziunile severe pe care le-a suferit, medicii se mențin, însă, rezervați în privința șanselor de supraviețuire.

Informarea transmisă de IPJ Prahova

O conducătoare auto, în vârstă de 24 de ani, care se deplasa la volanul unui autoturism pe strada Trandafirilor, sensul către strada Răului, ajunsă la trecerea la nivel de cale ferată, posibil pe fondul nerespectării regulilor la trecerea la nivel cu calea ferată, a fost surprinsă și accidentată de un tren privat care se deplasa pe ruta Măneciu-Ploiești Sud.

ADVERTISEMENT

În urma evenimentului rutier, conducătoarea auto a fost rănită grav și a necesitat transportul la spital. Din nefericire, un bărbat în vârstă de 29 de ani, cea de-a doua victimă (pasagerul din dreapta față), a fost declarat decedat.