Life

Cine este cântărețul de manele prins drogat la volan. A consumat cocaină și a condus o mașină neînmatriculată

Cine este cântărețul de manele prins drogat. A consumat substanțe psihoactive înainte de a se pune la volan, dar aceasta nu este singura neregulă observată de oamenii legii atunci când l-au controlat.
12.06.2022 | 14:14
Cine este cantaretul de manele prins drogat la volan A consumat cocaina si a condus o masina neinmatriculata
Cântăreț de manele, prins drogat la volan. A consumat cocaină și a plecat cu o mașină neînmatriculată. Foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Cântărețul Ionuț Prințul Banatului a fost prins de oamenii legii în timp ce conducea sub influența substanțelor interzise.

Cântăreț de manele, prins drogat la volan. Consumase cocaină

Pe numele său real Ionuț Zaharia, cântărețul de manele a fost prins la Timișoara, după ce a consumat droguri și s-a urcat la volan, în timpul unei razii a polițiștilor.

ADVERTISEMENT

Dar aceasta nu este singura ilegalitate pe care a comis-o cântărețul de muzică de petrecere atunci când a fost oprit de polițiști.

Oamenii legii au descoperit că mașina cu care mergea tânărul în vârstă de 33 de ani nu era înmatriculată la noi în țară.

ADVERTISEMENT

”La data de 12 iunie 2022, în jurul orei 21:55, poliţiştii Secţiei 4 Timişoara au oprit în trafic pe Calea Torontalului din Timişoara, un autoturism condus de un bărbat de 33 de ani.

În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit că acesta avea auto neînmatriculat”, a transmis Inspectoratul de Poliție Județean din Timișoara.

ADVERTISEMENT
Ionuț Zaharia zis Ionuț Prințul Banatului
Ionuț Zaharia zis Ionuț Prințul Banatului, prins drogat. Foto Colaj Fanatik / Facebook

Ce au anunțat oamenii legii. Manelistul Ionuț Prințul Banatului a devenit agitat la oprire

Oamenii legii au transmis că după ce cântărețul de manele a fost oprit în trafic, acesta a devenit agitat și a fost imobilizat.

Ulterior, Ionuț Prințul Banatului a fost încătușat și dus la secție. Abia acolo el a fost testat cu aparatul drugtest, care a relevat faptul că el consumase cocaină înainte de a se urca la volan.

ADVERTISEMENT

Apoi, cântărețul de manele a fost dus la spital pentru a-i fi prelevate probele biologice.

„Bărbatul a devenit agitat, fiind imobilizat, încătuşat şi condus la sediul secţiei unde a fost testat cu aparatul drugtest, care a indicat valoare pozitivă la cocaină, fapt pentru care a fost condus la spital în vederea recoltării probelor biologice”, au mai informat cei de la IPJ Timiş.

Pentru fapta sa, lui Ionuț Zaharia i-a fost întocmit un dosar penal pentru conducerea sub influența substanțelor psihoactive, dar și pentru conducerea unui autoturism neînmatriculat.

ADVERTISEMENT