Life

Cine este Carla Munteanu, câștigătoarea premiului de originalitate de la Românii au Talent 2024. Povestea tinerei care a impresionat publicul

Carla Munteanu are o poveste de viață impresionantă. Cine este câștigătoarea premiului de originalitate de la Românii au Talent 2024.
01.06.2024 | 00:38
Cine este Carla Munteanu castigatoarea premiului de originalitate de la Romanii au Talent 2024 Povestea tinerei care a impresionat publicul
Cine este Carla Munteanu. Foto: captură video ProTv
ADVERTISEMENT

Cine este Carla Munteanu, câștigătoarea premiului de originalitate de la Românii au Talent 2024? Ea a muncit încă din copilărie pentru a-și urma acest vis.

Carla Munteanu are o poveste de viață impresionantă

Carla Munteanu a fost desemnată marea câștigătoare a premiului de originalitate de la Românii au Talent 2024, în urma voturilor celor de acasă. Ea a avut un parcurs deosebit de-a lungul emisiunii și s-a făcut remarcată încă din preselecții.

ADVERTISEMENT

În marea finală de vineri, 31 mai 2024, Carla a cucerit atât publicul, cât și juriul, cu un moment  de dans spectaculos. Ea a fost aleasă drept câștigătoarea sezonului și i-a fost oferit cecul în valoare de 10.000.

Carla este înzestrată cu un talent extraordinar, însă nu trebuie să trecem cu vederea efortul și munca depusă pentru a-și perfecționa abilitățile și pentru a atinge performanțe remarcabile.

ADVERTISEMENT

Încă din copilărie, Carla a știut că vrea să devină dansatoare și a muncit în fiecare zi pentru a-și îndeplini acest vis. La doar 15 ani, Carla este deja campioană națională la breakdance în categoria ei de vârstă și face parte din lotul național al României. Ea reprezintă România la campionatele europene și mondiale, unde își pune în valoare talentul și pasiunea pentru dans.

Carla Munteanu are planuri mărețe pentru viitorul său. Ea își dorește să devină o dansatoare celebră în întreaga lume și să încurajeze alți tineri să-și urmeze pasiunile.

ADVERTISEMENT

Participarea la Românii au Talent 2024

Participarea la Românii au Talent 2024 a venit din dorința de a-și arăta talentul întregii țări. De asemenea, emisiunea i-a oferit o platformă uriașă prin care poate să devină cunoscută și să devină o sursă de inspirație pentru alți tineri.

Ea spunea că își dorește să doneze o parte din bani dacă ar fi să câștige, iar restul să îi investească în dans, conform celor de la redacția.ro. Ei bine, dorința ei s-a împlinit.

ADVERTISEMENT

„Ești excepțională, Carla! E o artă destul de dificilă pentru o fată, dansul urban. Este nevoie de multă forță la mijloc și ai făcut lucrurile astea fără să îți pierzi din grație, ceea ce mi se pare absolut excepțional”, a apreciat-o Andi Moisescu, încă din preselecții.

Încurajările juraților i-au oferit mai multă încredere în sine și forța de a-și urma visul în continuare. De fiecare dată când urcă pe scenă, Carla demonstrează că are toate calitățile necesare pentru a deveni o dansatoare de succes.

ADVERTISEMENT
Teodora Stoica a făcut top 3 cei mai petrecăreți jucători români: „Sper să...
Teodora Stoica a făcut top 3 cei mai petrecăreți jucători români: „Sper să nu mă urască!” + Antrenorul pe care îl admiră în secret: „N-am avut curaj să-i spun”
Cum puteți scăpa de „hormonul stresului” și grăsimea de pe burtă. Suplimentele care...
Cum puteți scăpa de „hormonul stresului” și grăsimea de pe burtă. Suplimentele care vă pot ajuta
Muritor de foame după ce a fost milionar în fotbal. Cum s-a auto-distrus...
Muritor de foame după ce a fost milionar în fotbal. Cum s-a auto-distrus un fotbalist cunoscut
"Luna roz" sau "Luna căpşunilor", fenomen rar pe 21 iunie 2024. Unde va fi vizibilă
Destinul cumplit al milionarului care a ajuns falit şi a rămas fără casă:...
Destinul cumplit al milionarului care a ajuns falit şi a rămas fără casă: „A pierdut totul! Nici nu ştiu unde a dormit”
Wow, ce apariție!! Cum s-a pozat Ilinca Vandici în costum de baie. A...
Wow, ce apariție!! Cum s-a pozat Ilinca Vandici în costum de baie. A spus 'stop joc' pe plajă! / FOTO
VESTE BUNĂ despre SCHENGEN! ANUNȚUL președintelui Italiei pentru ROMÂNIA
VESTE BUNĂ despre SCHENGEN! ANUNȚUL președintelui Italiei pentru ROMÂNIA
EXCLUSIV Povestea impresionantă a lui Alex, copilul bolnav de autism care l-a ținut...
EXCLUSIV Povestea impresionantă a lui Alex, copilul bolnav de autism care l-a ținut de mână pe Bancu la Euro 2024."Sunt mândră de el. Îmi era teamă. Am fost a patra rezervă"
Nadia Comăneci are un avion care-i poartă numele. Imagini rare cu aeronava
Nadia Comăneci are un avion care-i poartă numele. Imagini rare cu aeronava
Bombă în showbiz! Zanni e într-o relație și se gândește la nuntă: „Mama...
Bombă în showbiz! Zanni e într-o relație și se gândește la nuntă: „Mama copiilor mei va fi cea mai norocoasă”
Prințesa Kalina a Bulgariei, apariție controversată la Palatul Varna din Sofia. Tragedia care...
Prințesa Kalina a Bulgariei, apariție controversată la Palatul Varna din Sofia. Tragedia care și-a pus amprenta asupra chipului ei
Cum a descoperit Christian Sabbagh că fiul său are autism. Soția sa a...
Cum a descoperit Christian Sabbagh că fiul său are autism. Soția sa a fost prima persoană care și-a dat seama: „O bună perioadă de timp nu mi-a zis”