Life

Cine este Carmen Chindriş de la Te cunosc de undeva. Partenera lui Romică Ţociu cântă cu Taraful Rutenilor

Cine este Carmen Chindriș de la Te Cunosc de Undeva, partenera lui Romică Țociu? Artista cântă cu Taraful Rutenilor și a devenit cunoscută prin melodia Ziua-n care tu m-ai sărutat.
01.04.2022 | 00:33
Cine este Carmen Chindris de la Te cunosc de undeva Partenera lui Romica Tociu canta cu Taraful Rutenilor
Cine este Carmen Chindriş de la Te cunosc de undeva. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Carmen Chindriș este partenera lui Romică Țociu la Te cunosc de undeva, sezonul 17. Concurenta show-ului transformărilor de la Antena 1 este solistă la Taraful Rutenilor și are o pasiune pentru muzică încă din copilărie.

Cine este Carmen Chindriş, partenera lui Romică Țociu de la Te cunosc de undeva

Artista i-a cucerit pe români cu piesa Ziua-n care tu m-ai sărutat, interpretată cu Taraful Rutenilor.

ADVERTISEMENT

Născută la Sighetu Marmației, Carmen Chindriș a început să cânte încă de când avea doar 7 ani. A absolvit Academia de Muzică Gheorghe Dima din Cluj Napoca, pe secția canto. Știe să cânte și la chitară și a fost solistă într-un ansamblu de muzică populară în trecut.

Carmen Chindriș este cunoscută de mulți drept „solista cu gropițe în obraz” și cunoaște peste 10 limbi străine. A mai participat și la alte emisiuni, printre care iUmor. Cântăreața mai este pasionată și de fotbal, pescuit și de accesorizarea ținutelor de scenă.

ADVERTISEMENT

Deține în repertoriu melodii în 11 limbi: engleză, franceză, italiană, spaniolă, sârbă, română, limba rromani, portugheză, greacă, japoneză, maghiară și rusă.

Este apreciată de fani și pentru trăsăturile naturale. Vedeta nu a apelat până acum la ajutorul medicilor esteticieni.

ADVERTISEMENT

Carmen Chindriș este entuziasmată de participarea la Te cunosc de undeva și este sigură că va face senzație alături de partenerul ei de scenă, Romică Țociu, care a mai fost concurent și în alte sezoane.

„Pentru mine, participarea la acest transforming show reprezintă o provocare mare, cu bucurii, emoţii şi dorinţa de a excela şi a le arăta oamenilor că pasiunea pentru cântat şi actorie poate depăşi orice aşteptări.

ADVERTISEMENT

Vă promit că veţi cunoaşte o Carmen Chindriş cameleonică, ce se transformă de la un personaj la altul şi este fericită că poate trăi experienţe speciale, în cadrul acestui show minunat.

Mai mult de atât, alături de Romică sunt sigură că echipa noastră va duce distracţia la cote maxime!”, a declarat Carmen Chindriș, citată de spynews.ro.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Carmen Chindris (@carmenchindris)

ADVERTISEMENT