Life

Cine este Carmen Chindriș, invitata specială de la iUmor care l-a înnebunit pe Mihai Bendeac

10.03.2021 | 22:04
Carmen Chindriș l-a cucerit pe Mihai Bendeac. Sursă foto: Captură Antena 1/Facebook
ADVERTISEMENT

În această seară, Mihai Bendeac a oferit un moment fabulos la iUmor. A fost atât de cucerit de invitata specială, încât a ajuns să danseze chiar pe masa juriului. Cine este, de fapt, Carmen Chindriș, artista care l-a înnebunit pe juratul de la Antena 1?

Carmen Chindriș a venit pe scenă, alături de Taraful Rutenilor. Acest moment a fost unul deosebit de special pentru Delia și Mihai Bendeac. Colega sa de la masa juriului i-a trimis lui Bendeac, în urmă cu câteva luni, o melodie a acestei formații.

ADVERTISEMENT

Comediantul a devenit pur și simplu obsedat de melodie, așa cum au demonstrat-o imaginile din culise. Mihai Bendeac și Delia au ajuns să o asculte zilnic, așa că echipa iUmor le-a făcut o surpriză frumoasă.

Cine este Carmen Chindriș
Carmen Chindriș l-a înnebunit pe Mihai Bendeac. Sursă foto: Captură Antena 1

Cine este Carmen Chindriș, invitata specială de la iUmor

Conform celor de la Vedete Blog, Carmen Chindriș s-a născut la Sighetul Marmației și este deosebit de mândră de acest lucru. Artistă cu un talent uriaș, frumoasa cântăreață are în repertoriu melodii în 11 limbi: engleză, franceză, italiană, spaniolă, sârbă, limba rromani, portugheză, limba greacă, japoneză, maghiară și rusă.

ADVERTISEMENT

Și-a descoperit talentul când avea doar 7 ani. Are o soră și este extrem de atașată de familia ei. A studiat la Academia de Muzică “Gheorghe Dima” din Cluj Napoca, secția de Canto. Știe să cânte și la chitară, iar în trecut a fost solistă într-un ansamblu de muzică populară.

Apariția ei pe scena iUmor l-a cucerit iremediabil pe Mihai Bendeac. Actorul s-a dus lângă Carmen, pe scenă, filmând momentul artistic. Pentru că nu s-a mai putut abține, i-a spus “Te iubesc!”, apoi s-a urcat pe masa juriului.

ADVERTISEMENT
carmen chindris
Carmen Chindriș l-a înnebunit pe Mihai Bendeac. Sursă foto: Facebook

Surpriză pentru Mihai Bendeac la iUmor

Această ediție, difuzată de Antena 1 în seara zilei de 10 martie 2021, a fost filmată pe 4 februarie, anul acesta. Pentru că ziua de naștere a lui Bendeac este în data de 16 februarie, echipa emisiunii s-a decis să îl sărbătorească în avans.

Nu mică i-a fost mirarea lui Mihai Bendeac atunci când a realizat că surpriza de la începutul filmărilor nu a fost singura pregătită în secret de către colegii de platou.

ADVERTISEMENT

La un moment dat, între momentele umoristice, pe scena de la iUmor, au apărut mama și fratele lui Mihai Bendeac. Actorul a fost uluit de această surpriză, mai ales pentru că nu se aștepta să fie și fratele lui mai mic implicat în acest plan al celor de la Antena 1.

ADVERTISEMENT