Life

Cine este Carmina Olimpia Cotfas, aleasă Miss Universe România 2021. De la 14 ani este model

Carmina Olimpia Cotfas a fost aleasă Miss Universe România 2021. Tânăra i-a cucerit pe jurați cu frunusețea ei, iar pasiunile sale sunt complet opuse modei.
30.08.2021 | 11:22
Cine este Carmina Olimpia Cotfas aleasa Miss Universe Romania 2021 De la 14 ani este model
ADVERTISEMENT

Carmina Olimpia Cotfas a obținut titlul de Miss Universe România 2021, unul dintre cele mai râvnite trofee ale frumuseții.

Din juriul evenimentului care s-a desfășurat sâmbătă au făcut parte, printre alții, designerul Cătălin Botezatu și Bianca Tirsin, câștigătoarea concursului de anul trecut.

ADVERTISEMENT

Peste 200 de fete s-au înscris în concursul de frumusețe. Doar 25 au intrat în etapa finală în show-ul desfășurat la București. Cea care a reușit să convingă juriul, în cele din urmă, a fost Carmina Olimpia, o tânără studentă din Târgu Mureș.

Carmina Olimpia Cotfas, aleasă Miss Universe România 2021

Carmina cochetează cu modelling-ul de la vârsta de 14 ani. În prezent studiază istoria si filozofia la Cluj. Olimpia Cotfas va reprezenta România la concursul internațional. Competiția cea mare se va desfășura în Israel, la finalul acestui an.

ADVERTISEMENT

Fata de 20 de ani din județul Mureș și-a pus visul de a deveni profesor universitar pe plan secund. După câștigarea trofeului Miss Universe România, acum speră să îl poată aduce în țară pe cel din Israel.

Doi dintre jurații din acest an au vorbit despre criteriile care au contat cel mai mult în alegerea celei mai frumoase femei din România.

ADVERTISEMENT

Cătălin Botezatu a declarat pentru Știrile Kanal D că a avut de la bun început anumite criterii de departajare pentru a o alege pe concurenta care în ochii lui merita trofeul.

„Prezența, frumusețea, stilul, clasa, rasa. Nu în ultimul rând numărul de circumvoluțiuni”, sunt lucrurile la care Botezatu a fost extrem de atent sâmbătă seara.

ADVERTISEMENT

„Le-am spus, fiți voi. Bineînțeles pentru catwalk, șolduri, șolduri, șolduri. Miss Universe este despre atitudine, să ne arătăm, să fim frumoase, să fim niște femei”, este sfatul pe care Bianca, Miss Universe România 2020 l-a dat fetelor.

Obișnuită cu scena de mică

Tânăra care a câștigat trofeul în acest an nu a avut nicio emoție pe scenă,. Este destul de obișnuită cu ea. Carmina a făcut canto timp de 9 ani. Nu a fost, așadar, primul ei contact cu mulțimea unei săli.

„Evoluția mea de-a lungul celor 9 ani de canto muzică ușoară și prezența mea în foarte multe festivaluri organizate în toată țara m-au obișnuit. M-au ajutat să scap de tracul scenei, ceea ce a fost un avantaj pentru mine în cariera de model”, a mărturisit la un moment dat Carmina pentru cancan.ro.

 

 

ADVERTISEMENT