Life

Cine este câștigătorul Chefi la cuțite 2020. Imaginile care le-au dat indicii fanilor

06.12.2020 | 19:22
Cine este castigatorul Chefi la cutite 2020 Imaginile care leau dat indicii fanilor
ADVERTISEMENT

Marea finală a show-ului culinar „Chefi la cuțite” se apropie, însă fanii deja intuiesc cine ar fi marele câștigător. Echipele au dus o luptă strânsă de-a lungul competiției, iar telespectatorii sunt nerăbdători să afle cine va lua marele premiu în sezonul opt. 

Favorita publicului este Roxana Blenche și face parte din echipa tunicilor în dungi a lui Sorin Bontea. Concurenta a publicat câteva imagini pe rețelele de socializare care dau de înțeles că ea ar fi cea care a câștigat sezonul opt al îndrăgitului show, informează wowbiz.ro.

ADVERTISEMENT

Telespectatorii vor afla înainte de sărbători cine a plecat acasă cu marele premiu, pentru că finala va avea loc în data de 15 decembrie.

Cine este câștigătorul Chefi la cuțite 2020. Imaginile care le-au dat indicii fanilor

Nu mai este mult până ce telespectatorii vor afla cine a câștigat finala sezonului opt „Chefi la cuțite”. Florin Dumitrescu, Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu luptă pentru marele premiu alături de echipele lor.

ADVERTISEMENT

Deși finala este la jumătatea lunii decembrie, fanii deja intuiesc cine ar fi marele câștigător al acestui sezon datorită unor imagini apărute în mediul online.

Roxana Blenche, concurenta din echipa lui Sorin Bontea, a publicat câteva imagini pe rețelele de socializare care dau de înțeles că ea ar fi cea care a câștigat marea finală. Nu a confirmat nimic, însă tânăra este foarte apreciată de public și are șanse mari să câștige.

ADVERTISEMENT

Mai exact, Roxana a publicat câteva imagini care fac parte dintr-o ședință foto, iar într-una din ele fața ei este acoperită cu foițe de aur. Această ipostază le-a ridicat fanilor câteva semne de întrebare și mulți dintre ei speră ca frumoasa concurentă să câștige trofeul.

„După pozele pe care le postezi cu aur, îmi dă impresia că tu ai câștigat acest sezon ?❤?”, „Meriți să câștigi”, „Meriți să câștigi”, „Ești foarte frumoasă și super talentată!!! Bravo, om fain, succes în tot ceea ce faci!!!”,  sunt doar câteva dintre comentariile lăsate de susținători.

ADVERTISEMENT
Roxana Blenche, câștigătoarea sezonului 8 Chefi la cuțite? Sursa foto: Instagram
Roxana Blenche, câștigătoarea sezonului 8 Chefi la cuțite? Sursa foto: Instagram

Echipele din sezonul 8 „Chefi la cuțite”

Florin Dumitrescu, cheful echipei în buline, i-a ales în bootcamp pe Zannidache Edmond Hubert, Andrei Hîncu (Kani), Cristina Raiu, Adina Lavinia Szekely, Claudia Radu, Vincent Lointier și Alberto Chelu (cuțitul de aur).

Sorin Bontea a pornit în competiție alături de Vlăduț Manoliu, Roxana Blenche, Adrian Luca, Silviu Costan (Foca), Romică Romașcu, Maria Șandru și Ionuț Belei (cuțitul de aur), iar echipa lui este cea a bulinelor.

Echipa în carouri formată de Cătălin Scărlătescu are următoarea componență: Robert Vasiliu (Ragnar Vikingul), Cătălin Rizea, Coca Nicolae Eupsihie, Lavinia Ilcău, Roxana Blenche, Paul Maxim și Cristian Boca (cuțitul de aur).

Pe parcursul competiției, au avut loc schimbări la nivelul echipelor. Roxana Blenche a ajuns în echipa lui Sorin Bontea, care a folosit o amuletă pentru a-i lua un concurent lui Scărlătescu. Zanni a pornit în luptă alături de echipa lui Florin Dumitrescu, însă acesta l-a schimbat cu Vlăduț Manoliu din echipa bulinelor.

Gina Pistol va anunța pe 15 decembrie cine este marele câștigător, iar fanii Roxanei Blenche vor vedea dacă presupunerile lor se dovedesc a fi adevărate.

ADVERTISEMENT