Life

Cine este Cătălin Dumitrescu, ispită masculină la Insula Iubirii 2022. A participat la sezonul 2 de Exatlon

Cine este Cătălin Dumitrescu, ispita masculină de la Insula Iubirii 2022? Concurentul a participat și la cel de-al doilea sezon Exatlon România, difuzat la Kanal D în 2018.
14.04.2022 | 20:33
Cine este Catalin Dumitrescu ispita masculina la Insula Iubirii 2022 A participat la sezonul 2 de Exatlon
Cine este Cătălin Dumitrescu, ispită masculină la Insula Iubirii 2022. Sursa foto: Instagram/ Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Cătălin Dumitrescu este una dintre ispitele masculine de la Insula Iubirii 2022. În trecut, acesta a participat la Exatlon România, sezonul al doilea, difuzat la Kanal D.

Cine este Cătălin Dumitrescu, ispită la Insula Iubirii 2022: Vârstă, ocupaţie, pasiuni

În vârstă de 31 de ani, Cătălin Dumitrescu este polițist de profesie și se numără printre ispitele masculine de la sezonul 6 Insula Iubirii.

ADVERTISEMENT

A terminat cursurile Școlii de Agenţi de Poliţie Vasile Lascăr din Câmpina. De asemenea, a absolvit și cursurile de licență ale Facultății de Drept din cadrul Universității Nicolae Titulescu, după care a fost masterand al Academiei de Poliție din București.

Cătălin Dumitrescu are un fizic de atlet și își va etala trăsăturile fizice în noul sezon al emisiunii de la Antena 1. Acesta consideră că arta seducției nu înseamnă doar a săruta o persoană, după cum a afirmat în filmulețul de prezentare postat pe pagina show-ului.

ADVERTISEMENT

„Sunt deschis la orice! A seduce nu se rezumă doar la a săruta pe cineva. După părerea mea, seducția are la bază jocul cu mintea persoanei respective.”, a spus concurentul.

Cătălin Dumitrescu și-a urmat tatăl în carieră, care a lucrat în cadrul Ministerului de Interne. Pasiunea pentru sport l-a făcut să devină instructor de fitness, dar lucrează și ca model. De altfel, deține un magazin online de haine, pentru care pozează chiar el.

ADVERTISEMENT

Tânărul a acceptat provocarea de a participa la Insula Iubirii cu entuziasm și i-a asigurat pe fani că se va face remarcat în noul sezon al emisiunii, care va debuta în curând la Antena 1. Sezonul 6 este filmat în Thailanda, mai exact în Coconut Island, o locație cu peisaje de vis.

Zece concurenți își vor testa relația amoroasă în cel mai nou sezon Insula Iubirii. Cinci cupluri vor să demonstreze cât de sudate sunt relațiile lor și vor fi nevoiți să facă față provocărilor de pe insulă. Ispitele feminine și masculine sunt gata să-i atragă în jocul seducției pentru a le testa iubirea față de partener.

ADVERTISEMENT

Cum s-a descurcat Cătălin Dumitrescu la Exatlon

Cătălin Dumitrescu a făcut parte din echipa Războinicilor la Exatlon România, sezonul al doilea, difuzat în 2018. A fost al cincilea eliminat din emisiune și a acceptat provocarea pentru a-și testa limitele.

La momentul respectiv spunea că este mândru de meseria de polițist și a sperat că participarea lui la emisiune îi va face pe unii oameni să-și schimbe părerea despre polițiști.

„Nu sunt doar model, nu sunt doar instructor de fitness, ci în viaţa de zi cu zi sunt poliţist! Sunt mândru că fac această meserie. Nu am vrut să mă folosesc de acest statut pentru a-mi crea o imagine aici, la Exatlon.

Consider că telespectatorii au în faţa lor un alt exemplu de poliţist, unul modern, din zilele noastre, care nu doar merge la muncă şi îşi face meseria, ci participă şi la competiţii de fitness şi este şi model”, a spus Cătălin Dumitrescu la Exatlon, în 2018.

Totodată, polițistul spunea că tatăl său reprezintă un alt motiv pentru participarea la Exatlon. Bărbatul se confrunta cu probleme de sănătate la momentul respectiv, iar Cătălin Dumitrescu a vrut să-i demonstreze că merită să lupte până la capăt.

ADVERTISEMENT