Life

Cine este Catrinela (Katy) Cursaru de la Insula Iubirii: “Sunt într-o relație deschisă”. Cu ce se ocupă

Cine este Catrinela (Katy) Cursaru de la Insula Iubirii. Aceasta lucrează într-un bar alături de iubitul ei, cu care este într-o relație de șase ani.
23.05.2022 | 12:10
Cine este Catrinela Katy Cursaru de la Insula Iubirii Sunt intro relatie deschisa Cu ce se ocupa
Cine este Catrinela (Katy) Cursaru de la Insula Iubirii. Foto: Antena 1
ADVERTISEMENT

La Insula Iubirii a sosit un nou cuplu, format din Catrinela Cursaru, în vârstă de 32 de ani și Ionuț Bârlădeanu, de 45 de ani.

Cine este Catrinela Cursaru (Katy), noua concurentă de la Insula Iubirii

Catrinela Cursaru este mult mai tânără decât partenerul ei de viață, între ei fiind o diferență de 13 ani.

ADVERTISEMENT

Katy, așa cum îi place să i se spună, recunoaște că la Insula Iubirii va fi un adevărat test pentru relația pe care o are, mai ales pentru că nu a mai stat niciodată atât de mult timp departe de cel cu care este împreună de șase ani.

„Nu am mai stat atât de mult despărțiți. Mă numesc Cursaru Catrinela și am 32 de ani”, a dezvăluit Katy de la Insula Iubirii sezonul 6, potrivit Antena 1.

ADVERTISEMENT

De altfel, chiar noua concurentă de la Insula Iubirii se întreba, retoric, ce a văzut la iubitul ei „bătrân”, după cum îl numește chiar aceasta. Catrinela și iubitul ei sunt împreună de șase ani.

„Mă numesc Katy, am 32 de ani, am o relație de 6 ani cu domnul de aici”, a spus Katy la casting.

ADVERTISEMENT

Katy de la Insula Iubirii lucrează alături de iubitul ei, Ionuț Bâlădeau, într-un bar. Aceasta este originară din Ialomița.

Katy își testează relația cu Ionuț Bâlădeau la Insula Iubirii, sezon 6

Katy și Ionuț s-au cunoscut într-un bar și recunosc că au emoții pentru această provocare, mai ales pentru că nu au stat niciodată atât de mult timp separați unul de celălalt.

ADVERTISEMENT

„Este un test pe care nu l-am mai întâlnit. Avem emoții”, a spus Ionuț Bârlădeanu.

Katy a venit la Insula Iubirii pentru a testa relația pe care o are alături de iubitul ei. Mai mult, aceasta vrea să vadă cât de mare este, de fapt, iubirea dintre ei, în cadrul sezonului 6 al faimoasei emisiuni de la Antena 1.

„Eu m-am întrebat mereu de ce m-am îndrăgostit de el, a fost însurat, e bătrân. Ce ai văzut la el?”, se întreabă Katy.

Katy de la Insula Iubirii și Ionuț
Katy de la Insula Iubirii și iubitul. Foto: Antena 1

După cum recunoaștea chiar ea, între aceasta și Ionuț Bâlădeau de la Insula Iubirii există o relație deschisă, lucru care a fost confirmat și de partenerul lui Katy.

„Suntem într-o relație foarte deschisă”, au spus noii concurenți de la Insula Iubirii.

Ce diferență de vârstă este între Katy și Ionuț de la Insula iubirii

Între Katy și Ionuț de la Insula Iubirii există o diferență de vârstă de 13 ani.

Ionuț Bârlădeanu este barman și a fost însurat, aceea fiind și cea mai lungă relație pe care a avut-o. Totuși, lucrurile nu au mers între el și soția sa, astfel că s-a ajuns la divorț.

După ce s-a separat de soția sa, Ionuț s-a îndrăgostit de Katy, cu care formează un cuplu de mai mulți ani. Concurentul de la Insula Iubirii a mărturisit că el și Catrinela sunt pe aceeași lungime de undă.

Katy de la Insula Iubirii și iubitul
Cine este Catrinela (Katy) Cursaru de la Insula Iubirii. foto: Antena 1

„Eu sunt Bârlădeanu Ionuț și sunt din Brașov. Am 45 de ani și sunt barman. Eu am fost însurat și a fost cea mai lungă relație.

Suntem ok, pe aceeași lungime de undă, sunt statornic. Avem o relație creată în timp. Profesia mea de bază e barman. Ne-am cunoscut într-un bar”, a spus Ionuț Bârlădeanu.

Katy și Ionuț de la Insula Iubirii au intrat în show după ce Bogdan și Celia au decis să se căsătorească și au părăsit competiția. Acum, Catrinela și Ionuț își vor testa iubirea și fidelitatea unul față de celălalt.

ADVERTISEMENT