Life

Cine este cea mai bine îmbrăcată vedetă din România. Verdictul lui Cătălin Botezatu

Cătălin Botezatu a spus cine este cea mai bine îmbrăcată vedetă din România. Renumitul designer vestimentar a dat verdictul.
03.11.2022 | 11:25
Cine este cea mai bine imbracata vedeta din Romania Verdictul lui Catalin Botezatu
Cătălin Botezatu a spus cine este cea mai bine îmbrăcată vedetă din România. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Cătălin Botezatu a spus cine este cea mai bine îmbrăcată vedetă din România, în opinia sa. Fosta soție a unui cunoscut afacerist l-a cucerit pe creatorul de modă.

Cine este cea mai bine îmbrăcată vedetă din România, potrivit lui Cătălin Botezatu

Cu o experiență vastă în lumea modei, Cătălin Botezatu este unul dintre cei mai apreciați designeri români. Fostul jurat de la Bravo, ai stil! Celebrities și-a spus părerea cu privire la vestimentația vedetelor de la noi din țară.

ADVERTISEMENT

Până de curând, designerul vestimentar afirma că cea mai bine îmbrăcată vedetă din România este Mihaela Rădulescu, dar se pare că și-a schimbat părerea.

Designerul consideră că femeia de afaceri Camelia Șucu, fosta soție a lui Dan Șucu, este cea mai bine îmbrăcată femeie, la momentul actual.

ADVERTISEMENT

“Părerea mea este că cel mai bine îmbrăcată femeie de la noi este Camelia Șucu, la această oră!”, a declarat creatorul de modă pentru click.ro.

În ceea ce privește capitolul bărbați, Cătălin Botezatu este de părere că el însuși este cel mai bine îmbrăcat din România.

ADVERTISEMENT

“La capitolul bărbați, pe primul loc e Cătălin Botezatu, evident! Glumesc, dar nu văd unul mai bine îmbrăcat ca mine pe aici!”, a mai spus vedeta.

De asemenea, Cătălin Botezatu spune despre femeile din România că au început să se îmbrace mai bine în ultima vreme, dar și bărbații.

ADVERTISEMENT

În ultima perioadă, designerul s-a ocupat de ținutele celebrităților de la Hollywood și mai puțin de cele ale vedetelor din România.

“Româncele se îmbracă din ce în ce mai bine! Și bărbații, pot să spun, au început să fie foarte atenți. Eu, cel puțin, în ultima vreme, îmbrac vedetele de la Hollywood, și mai puțin din România.

Sacoul ăsta l-a îmbrăcat acum trei zile agentul 007 și e creat de mine!”, a mai spus Cătălin Botezatu pentru sursa citată.

Cătălin Botezatu, scandal cu Andreea Tincu și cu Neculai Stanciu

Recent, creatorul e modă a fost implicat în scandaluri cu alți designeri din România. Cătălin Botezatu a criticat ținutele semnate de Andreea Tincu, care este designerul lui Carmen Iohannis.

Ulterior, Cătălin Botezatu s-a legat de Neculai Stanciu, designerul de la Vorbește lumea, care a spus despre el că poartă niște “cârpe obosite” la evenimente.

“Criticii ăia, care se cred ei adevărați, ar trebui să se uite ce se poartă, așa nu ar mai vorbi prostii pe la emisiuni sau în general!

Eu mă îmbrac cum vreau, chiar dacă cineva la un post TV a zis altceva. Eu, unul, cred că-s mai bine îmbrăcat decât mulți dintre invitații de aici, de exemplu!

Eu nu sunt critic de modă?! Păi, eu cred că un designer e un bun critic de modă. (…)

Fiecare critică în felul lui. Pe mine, dacă mă critică cineva nu mă interesează! Îi las să mă critice!”, a explicat Cătălin Botezatu pentru sursa menționată.

Cătălin Botezatu  spune că este în măsură să critice ținutele altor vedete, din moment ce este designer vestimentar. În plus, a făcut parte din juriul de la Bravo, ai stil, acolo unde comenta vestimentația concurentelor.

ADVERTISEMENT