Sport

Cine este cea mai bună prietenă a Simonei Halep. Sunt nedespărțite de 24 de ani! Foto

Simona Halep și Georgiana Herda sunt cele mai bune prietene din clasa întâi, de la Constanța, iar fosta colegă a sportivei ocupă funcția de director al „Fundației Simona Halep”.
01.05.2022 | 17:48
Simona Halep și Georgiana Herda sunt cele mai bune prietene de 24 de ani. Sursă foto: cont Instagram @georgianaherda
ADVERTISEMENT

Simona Halep a petrecut Paștele în Franța, alături de fratele ei și nepoata pe care o adoră și se pregătește de turneul de la Madrid care începe pe data de 26 aprilie, însă nu a uitat nici pe prietenă ei cea mai bună, care și-a sărbătorit ziua de naștere pe 23 aprilie.

Simona Halep, prietenie ieșită din comun cu Georgiana Herda. Sunt nedespărțite din clasa întâi

Deși se află la Nisa și se pregătește să plece în Spania pentru turneul de la Madrid, Simona Halep nu a putut trece peste aniversarea prieteniei sale cea mai bune, Georgiana Herda, căreia i-a făcut o urare specială pe pagina oficială de Instagram:

ADVERTISEMENT
Simona Halep, urare specială pentru prietena ei cea mai bună, Georgiana Herda
Simona Halep, urare specială pentru prietena ei cea mai bună, Georgiana Herda

„24 de ani de prietenie. #prietenaceamaibună. Ești gata pentru anii următori @georgianaherda? La mulți ani, draga mea!”, i-a transmis jucătoarea de tenis.

Simona Halep și Georgiana Herda
Simona Halep și Georgiana Herda

Deși e departe de a fi o persoană celebră și nu se află în lumina reflectoarelor, cele două sunt prietene foarte bune, chiar dacă Simona Halep este mai mereu plecată și relația lor a fost cu siguranță testată puternic în ultimii 24 de ani. Georgiana și Simona Halep au fost colege încă din clasa întâi la Constanța.

ADVERTISEMENT

Georgiana Herda este directorul Fundației Simona Halep

Ba mai mult, Georgiana Herda este chiar președintele Fundației Simona Halep, ceea ce spune multe despre cât de apropiate sunt cele două.

De altfel, în 2019, când Simona a câștigat un premiu la gala revistei Elle Style Awards, Georgiana Herda a fost cea care l-a ridicat în absența sportivei: „Simona, din păcate, nu poate fi alături de noi în această seară. Se pregăteşte intens pentru noul sezon. Dar din punctul meu de vedere, ea chiar inspiră oameni. Are o putere fantastică şi demonstrează zilnic asta”.

ADVERTISEMENT

Georgiana Herda este din Constanța, orașul de baștină al Simonei Halep și a lucrat ca inspector la primăria orașului de la malul Mării Negre.

Georgiana Herda a fost prezentă la cununia Simonei Halep cu Toni Iuruc

Georgiana nu a putut rata unul dintre cele mai importante momente din viața Simonei Halep și participat la petrecerea cu ocazia cununiei dintre Simona Halep și Toni Iuruc.

ADVERTISEMENT
Simona Halep și Georgiana Herda la cununia civilă cu Toni Iuruc
Simona Halep și Georgiana Herda la cununia civilă cu Toni Iuruc. Sursă foto: Instagram @Georgiana Herda.

Simona Halep i-a apreciat toate cele 52 de postări de pagina de Instagram, unde directorul „Fundației Simona Halep” a postat opt fotografii alături de sportivă.

Prietenia celor două este admirată și în comentarii de către apropiați, care remarcă rezistența în timp a acestei relații începută pe băncile școlii.

De altfel, chiar prima fotografie publicată de Georgiana Herda pe contul ei de Instagram este la Milano, alături de Simona Halep, în fața Domului. Prietena Simonei a fost prezentă și la Paris în 2019, unde a venit să o susțină la un an de la câștigarea turneului de Grand Slam de la Roland Garros.

ADVERTISEMENT