Life

Cine este cel care o consolează pe Ioana Simion. Soția lui Ilie Năstase nu a trecut peste scandal

25.02.2021 | 17:44
Cine este cel care o consoleaza pe Ioana Simion Sotia lui Ilie Nastase nu a trecut peste scandal
ADVERTISEMENT

După scandalul cu Ilie Năstase, Ioana Simion este consolată de un alt bărbat, susținând că se înțelege bine cu soțul ei. Cei doi încă locuiesc separat, la aproape două luni de când bruneta a fost agresată de fostul sportiv. 

Ioana a fost surprinsă ieșind în oraș alături de un bărbat chipeș, fără ca soțul ei să fie prin preajmă. Se pare că tensiunile dintre ei nu au dispărut complet în urma scandalului de la începutul lunii ianuarie.

ADVERTISEMENT

Este vorba despre unicul fiu al Ioanei Simion, Teo Bostan, cu 20 de ani mai tânăr decât mama lui. Tânărul a însoțit-o pe cea care i-a dat viață la o cafenea situată într-o zonă exclusivistă a Capitalei.

Cine este cel care o consolează pe Ioana Simion. Soția lui Ilie Năstase nu a trecut peste scandal

Ioana Simion încă nu a trecut peste bătaia încasată de la soțul ei de la începutul anului și nu s-a mutat înapoi cu el. Bruneta a fost surprinsă în oraș alături de fiul ei în timp ce se relaxau la o cafea.

ADVERTISEMENT

Teo Bostan este unicul ei copil și este întotdeauna alături de mama lui atunci când are nevoie. Ioana Simion nu s-a împăcat cu soțul ei, deși au făcut pace în urma scandalului care a cântărit enorm în căsnicia lor.

Marți dimineața, Ioana a fost surprinsă alături de tânărul ei fiu la o terasă dintr-o zonă exclusivistă a Bucureștiului, așa cum este obișnuită frumoasa constănțeancă. Echipa Click a surprins-o pe partenera de viață a fostului tenismen alături de fiul ei.

ADVERTISEMENT

Acesta s-a oferit să-i conducă chiar și Bentley-ul în valoare de 250.000 de euro primit de la Ilie Năstase de ziua ei. După 30 de minute petrecute la cafenea, cei doi au pornit spre zona de nord a Capitalei, acolo unde Ioana Simion a închiriat un apartment, de când s-a separat de soțul ei.

Ce relație există între Ioana Simion și Ilie Năstase

Deși flacăra pasiunii a început să pălească între Ilie Năstase și Ioana Simion, cei doi se întâlnesc regulat ca să bea cafeaua împreună sau pentru diverse treburi casnice sau cumpărături. Nu au divorțat, dar nici nu mai poartă verighetele la deget.

ADVERTISEMENT

Ioana este foarte apropiată de fiul ei, Teo Bostan, pe care îl iubește foarte mult și care i-a dăruit o nepoată anul trecut. „Pe Teo îl iubesc ca pe ochii din cap. Este bărbatul perfect, este un fiu de nota zece. Da, când avem timp ieşim împreună la cafea. Acum pot să spun că am mai mult timp pentru familia mea.

Stau cu nepotica mea pe care o ador, mă ocup să renovez casa de la Hârşova a mamei mele, iar de curând, m-am întors de la mormântul tatălui meu de la Piatra Neamţ. Relaţia cu Ilie e la fel. El stă la Stejarii, eu în apartamentul meu. Ne vedem pentru diverse treburi casnice, mai bem cafeaua împreună. De Dragobete nu facem nimic. Cel puţin, aşa ştiu eu”, a mărturisit Ioana Simion, potrivit sursei menționate anterior.

ADVERTISEMENT
Tags: