Nicio categorie

Cine este “cel mai trist croat din lume”. Decizia pe care o regretă

13.07.2018 | 17:50
Nikola Kalinic este, probabil, cel mai trist croat din lume

Croația s-a calificat în finala Campionatului Mondial 2018 după ce a trecut în semifinale de Anglia cu scorul de 2-1 în prelungiri. Nikola Kalinic probabil regretă acum că a refuzat să intre pe teren în ultimele minute ale partidei din grupe cu Nigeria.

Selecționerul Zlatko Dalic a luat atunci decizia de a-l trimite acasă pe atacantul Milanului pentru că a refuzat să intre pe teren. Croații au jucat exemplar la Mondialul din Rusia și au ajuns până în finala competiției, unde speră să își ia revanșa în fața Franței pentru înfrângerea de acum 20 de ani, în semifinala ediției 1998.

Nikola Kalinic regretă acum gestul de rebeliune făcut în fața tehnicianului croat la partida cu Nigeria. În loc să se bucure alături de colegii de la națională de parcursul extraordinar de la CM 2018, urmărește meciurile de acasă, din fața televizorului. Iar tânărul atacant a fost deja ironizat pe rețelele de socializare. “Cel mai trist croat din lume” sau “Nu fi ca Nikola Kalinic” sunt doar câteva dintre glumele care circulă pe internet în ultimele zile.

Nikola Kalinic este “cel mai trist croat din lume”

“Vreau să îl cunoașteți pe Nikola Kalinic. El a venit la Campionatul Mondial ca jucător în lotul Croației. Este un atacant talentat. A refuzat să intre pe teren din postura de rezervă în meciul din faza grupelor cu Nigeria. În consecință, a fost trimis acasă. Nu fi ca Nikola Kalinic”, este doar unul dintre mesajele care circulă pe rețelele de socializare.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 850. 32 pagini + CD. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri