Life

Cine este Ciprian Antone de la Chefi la Cuțite. Concurentul este căsătorit cu o vietnameză

Ciprian Antone de la Chefi la Cuțite face parte din echipa lui Florin Dumitrescu și este căsătorit cu o vietnameză.
30.05.2021 | 18:39
Cine este Ciprian Antone de la Chefi la Cutite Concurentul este casatorit cu o vietnameza
ADVERTISEMENT

Ciprian Antone de la Chefi la Cuțite face parte din echipa lui Florin Dumitrescu și are o afacere împreună cu soția lui de origine vietnameză.

În vârstă de 40 de ani, Ciprian este antreprenor și a deschis un local inedit în București, împreună cu partenera lui de viață. Acesta i-a impresionat pe cei trei jurați la preselecții.

ADVERTISEMENT

Cine este Ciprian Antone de la Chefi la Cuțite. Concurentul este căsătorită cu o vietnameză

Ciprian Antone de la Chefi la Cuțite a intrat în echipa albastră, condusă de Florin Dumitrescu. Antreprenorul i-a demonstrat chefului că are abilități culinare și își merită locul în competiție.

Ciprian Antone este căsătorit cu vietnameza Bui Hong Nhung și au împreună un local în București. Cei doi au decis să renunțe la joburi în pandemie și să înceapă propria afacere.

ADVERTISEMENT

Concurentul de la Antena 1 face de toate la restaurantul deschis împreună cu soția, dar îi place această activitate și nu regretă alegerea făcută.

„Pandemia ne-a dat curaj să facem asta, am renunțat la vechiul loc de muncă și am decis să facem altceva. Sunt ospătar, ajutor de bucătar, livrator, hostess și tot.

ADVERTISEMENT

E foarte mișto, cred că cele mai mari satisfacții le extragi din lucrurile mărunte”, a declarat Ciprian Antone în cadrul show-ului culinar de la Antena 1.

Deși sunt căsătoriți și au o afacere împreună, cei doi soți au participat separat la Chefi la Cuțite. Frumoasa vietnameză a luat două cuțite din partea juraților pentru rețeta de noodles cu legume și creveți.

ADVERTISEMENT

Ciprian Antone i-a impresionat pe chefi cu o supă cremă din ardei copți cu sfere crocante din brânză de burduf și pulbere de tarhon, gătit în premieră la audiții, obținând astfel trei cuțite de la chefi.

Chiar dacă soția lui a reușit să ajungă în bootcamp, nu a trecut mai departe. Ciprian a obținut tunica albastră de la Florin Dumitrescu.

Concurentul din echipa chefului Dumitrescu are o experiență bogată în lumea restaurantelor, mai ales pe partea de organizare.

Acesta a lucrat în multe locuri de-a lungul timpului și i-a impresionat pe jurați atunci când le-a mărturisit acest detaliu din viața lui.

Antreprenorul are ocazia să-și depășească limitele în show-ul culinar și speră să câștige marele premiu, în valoare de 30.000 de euro.

ADVERTISEMENT