Life

Cine este Claudia Vasile, noua actriță care joacă în serialul Adela. Va interpreta un personaj important

Cine este Claudia Vasile, noua actriță care joacă în serialul “Adela”, difuzat la Antena 1. Tânăra va interpreta un personaj important. Sezonul trei va avea premiera în această seară.
27.01.2022 | 18:55
Cine este Claudia Vasile noua actrita care joaca in serialul Adela Va interpreta un personaj important
Cine este Claudia Vasile, noua actriță care joacă în serialul Adela. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Claudia Vasile este noua actriță care joacă în serialul “Adela” de la Antena 1 și va interpreta rolul Ralucăi Iftimie, un personaj cheie în serial.

Raluca este fiica senatorului Alexandru Iftimie (Lucian Pavel), cel care și-a dorit să se răzbune pe Luca (Vlad Vîlciu) pentru că i-a lăsat fiica însărcinată.

ADVERTISEMENT

Cel de-al treilea sezon al serialului va avea premiera astăzi, 27 ianuarie 2022, de la ora 20:30. Noi actori s-au alăturat distribuției, iar telespectatorii vor vedea cum continuă povestea personajelor principale.

Cine este Claudia Vasile, noua actriță care joacă în serialul Adela

Raluca Iftimie, personajul interpretat de Claudia Vasile, va forma un cuplu cu Călin (Vlad Gherman).

ADVERTISEMENT

Claudia Vasile a studiat actoria la Universitatea Hyperion. În prezent, tânăra este actor colaborator la Teatrul Dramaturgilor Români.

Despre personajul pe care îl interpretează în serialul “Adela”, Claudia Vasile a declarat că este unul “complex, sensibil și fragil”.

ADVERTISEMENT

“Raluca este un personaj care reușește să își păstreze bunătatea si integritatea. Deși nu a avut o viață ușoară. Încă de mică a primit cele mai grele încercări. Iar pe parcursul vieţii a dat peste oameni care au făcut-o să își piardă orice urmă de încredere în ei.

Pe Raluca o veți cunoaște la o răscruce de drumuri, unde duce o bătălie grea pentru a ieși la lumină.

ADVERTISEMENT

Pentru mine, Raluca e un personaj complex, sensibil, fragil. Dar, în antiteză, mai puternic decât orice om pe care l-am cunoscut.

Ea reprezintă un puternic exemplu feminin care știe să își păstreze eleganța. Mă provoacă profesional la fiecare pas. Îmi iubesc personajul și abia aștept să o cunoașteți!”, a declarat Claudia Vasile, potrivit Antena 1.

Claudia Vasile a fost încântată să primească acest rol și spune că Ruxandra Ion i-a oferit “o mare oportunitate”. Actrița a fost bine primită de colegii ei de pe platoul de filmare încă de la casting.

În afară de Claudia Vasile, noi actori se alătură distribuției, printre care Nicodim Ungureanu și Virginia Rogin.

După finalul dramatic al sezonului doi, telespectatorii așteaptă cu sufletul la gură continuarea poveștii personajelor principale. “Adela” a captat atenția publicului din România încă de la primul episod, care a avut premiera în ianuarie 2021.

În primul sezon a fost prezentată povestea Adelei, dar și cea a Andreei, cea care i-a “furat” viața surorii ei. Al doilea sezon a scos la suprafață mai multe secrete și adevăruri ale personajelor principale, dar a adus și mai multe intrigi.

ADVERTISEMENT