Life

Cine este Codruța Began de la Survivor România. Ce meserie surprinzătoare are războinica

A început mult așteptatui show Survivor România 2023. Să aflăm însă și câteva lucruri despre Codruța Began, din echipa Războinicilor.
09.01.2023 | 16:16
Cine este Codruta Began de la Survivor Romania Ce meserie surprinzatoare are razboinica
Cine este Codruța Began de la Survivor România. Sursă foto: captură Pro Tv / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Show-ul Survivor România 2023 a avut premiera luni, 9 ianuarie, la Pro Tv.

Ce meserie are Codruța Began de la Survivor România 2023

În doar câteva ore îi vom putea cunoaște pe concurenți și de asemenea, vom putea vedea și primele încercări din competiție. Printre Războinicii de la Survivor România 2023 se numără și Codruța Began.

Aceasta a plecat în Republica Dominicană cu o serie de temeri, însă chiar și așa, speră că va da tot ce are mai bun. Cu ce se ocupă Războinica?

ADVERTISEMENT

Codruța Began este profesor de educație fizică și sport, așa că cel mai probabil are o rezistență destul de dezvoltată față de alți concurenți.

Într-un interviu acordat pentru Pro Tv Plus, aceasta a vorbit despre cum a acceptat provocarea Survivor România, dar și despre așteptările sale.

ADVERTISEMENT

Cele mai mari frici pe care le are Războinica de la Survivor România

Codruța Began se teme cel mai rău să nu se facă de râs și să nu se accidenteze. Acestea sunt cele două frici pe care profesoara le avea înainte de a pleca în Republica Dominicană.

“Am două frici: una este să nu mă fac de râs și să-i fac pe cei care mă susțin să fie mândri de mine și mi-e frică să nu mă accidentez, pentru că oricui i se poate întâmpla, ca să pot să-mi duc sarcinile la bun sfârșit”, a mărturisit Codruța.

ADVERTISEMENT

De asemenea, dorul de casă contează și el. Codruța Began este căsătorită și are și un copil, așa că îi va fi destul de dor de cel mic,d ar și de soțul ei.

Cine a motivat-o pe Codruța Began să se înscrie la Survivor România 2023

Cum i-a venit ideea să plece la Survivor România 2023? Au susținut-o cei de acasă și de asemenea și elevii și-au dorit să își vadă profesoara pe micile ecrane.

ADVERTISEMENT

Cu toate astea, Codruța Began speră să nu dezamăgească pe nimeni și să poată să ajungă departe.

“Susținerea celor de acasă, celor cu care lucrez pentru că sunt convinsă că vor sta lipiți de televizor și mai ales copiii cu care lucrez, pentru că sunt profesor la școală.

În primul rând, ei m-au motivat de-a lungul anilor. Mereu îmi spuneau că mă văd acolo, iar acum abia aștept să le spun că vor avea ocazia să mă susțină”, a mai spus Războinica.

Codruța Began a plecat încrezătoare în Republica Dominicană. Aceasta susține că are o condiție fizică destul de bună având în vedere probele și de asemenea, spune ea, are și o experiență mai mare decât colegii săi, având în vedere vârsta.

Cum se va descurca Codruța Began la Survivor România? Vom afla în doar câteva ore, la Pro Tv.

ADVERTISEMENT