Life
notix pixel id

Cine este concurenta care ar putea câștiga Românii au talent. Martina Meola i-a cucerit pe Andra, Andi și Bobonete

Martina Meola este pianista care i-a impresionat pe jurați. Aceasta a ridicat în picioare sala și i-a făcut pe jurați să își dorească să o vadă cel puțin în finală.
13.05.2022 | 23:22
Cine este concurenta care ar putea castiga Romanii au talent Martina Meola ia cucerit pe Andra Andi si Bobonete
Cine ar putea câștiga emisiunea Românii au talent. Foto: Colaj Fanatik / Capturi Pro TV
ADVERTISEMENT

Martina Meola a impresionat publicul de la Românii au talent, dar și pe jurați. Fetița a cântat legată la ochi la pian.

Cine ar putea câștiga emisiunea Românii au talent

Andra consideră că Martina Meola a avut un număr demn de finala Românii au talent și speră că va ajunge cel puțin în finală, lăsând să se înțeleagă că și-ar dori ca aceasta să fie câștigătoarea faimoasei emisiunii.

ADVERTISEMENT

Vedeta a spus că viitorul pianistei va fi unul strălucit și un bun început ar fi marea finală de la Românii au talent.

„A fost un număr de finală. Aș vrea să te văd cel puțin acolo. Ești un dar pentru noi. Prevăd un viitor tare frumos, să începem cu finala Românii au talent”, a spus Andra.

ADVERTISEMENT

Și Andi Moisescu a fost deosebit de impresionat de fetița care a primit Golden Buzz de la Smiley și Pavel Bartoș la Românii au talent.

Acesta a spus despre concurentă că este un adevărat fenomen, mai ales având în vedere și vârsta sa. Numărul este unul care ar putea câștiga, a transmis Andi Moisescu.

ADVERTISEMENT

„Aș vrea să îmi reconsider poziția, aș vrea să spun astăzi este un fenomen extrem de rar. Este de domeniul irealului. Același balet pe clape, este minunat.

Performanța interpretativă trebuie pusă prin filtrul acestei vârste. Eu cred că acesta este un număr demn să câștige emisiunea Românii au talent”, a spus juratul de la Românii au talent.

ADVERTISEMENT

Mihai Bobonete, impresionat de concurenta de la Românii au talent

De asemenea, Mihai Bobonete a declarat că ar fi foarte fericit să știe că în primul său sezon în calitate de jurat a câștigat micuța pianistă.

ADVERTISEMENT

„Sper ca tu să ai dreptate, Andi. Aș fi foarte fericit ca, în primul meu sezon, să știu că Martina a câștigat Românii au talent. E un talent absolut uluitor”, a spus actorul.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria LIFE