Life

Cine este concurentul care a intrat în istoria Chefi la Cuțite. Robert a dat dovadă de un curaj ieșit din comun

Robert Candoi a participat în fiecare sezon Chefi la cuțite. Concurentul a rămas fidel emisiunii încă din primul an de difuzare.
13.09.2022 | 14:13
Cine este concurentul care a intrat in istoria Chefi la Cutite Robert a dat dovada de un curaj iesit din comun
Robert Cadoi a fost prezent la fiecare sezon Chefi la cuțite. Foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Pentru unii concurenți Chefi la cuțite experiența le rămână întipărită în minte într-atât de tare încât își doresc să revină în emisiune. În cazul lui Robert Candoi, acesta s-a întors în fiecare an încă de la primul sezon, dând curaj de un curaj nemaintâlnit.

Robert Candoi, concurentul Chefi la cuțite care a intrat în istoria show-ului culinar. A dat dovadă de un curaj rar

De-a lungul edițiilor Chefi la cuțite, mai mulți concurenți s-au întors în emisiunea. Pentru unii, amintirile au fost cele care i-au adus înapoi, alții au vrut să demonstreze că au evoluat și că și-au îmbunătățit tehnicile de gătit.

ADVERTISEMENT

Robert Candoi, însă, a intrat în istoria show-ului culinar. Bărbatul a fost prezent în fiecare an, încă de la primul sezon și a revenit și în cel de-al zecelea. 

Dacă prima dată i-a uimit pe cei trei maeștrii bucătari cu preparatele sale, ulterior, simpla lui prezență a fost cea care i-a șocat pe Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu.

ADVERTISEMENT

Robert are 41 de ani și este din București. Lucrează ca administrator la o firmă și trăiește o poveste de dragoste cu un început neaștepat.

Pe Tania, iubita lui, a cunoscut-o pe Facebook, iar iubirea dintre ei a fost atât de mare încât au devenit și părinții unui băiețel.

ADVERTISEMENT

Dimitri, fiul concurentului Chefi la cuțite, pare să fi moștenit pasiunea pentru bucătărie a tatălui său, căci tot timpul în care acesta a gătit, micuțul a stat lângă, mărturisind chiar că îl vede ca pe un exemplu.

Tania, în schimb, i-a spus iubitului său că cel mai bine ar fi să învețe să gătească în loc să se tot înscrie la emisiune. Cu toate acestea, în fața juraților, Robert s-a bucurat de susținerea partenerei de viață.

ADVERTISEMENT

Chefii s-au bucurat să-l revadă pe Robert pentru a zecea oară, iar el a mărturisit că deja simte că face parte din familia emisiunii.

ADVERTISEMENT