Life

Cine este concurentul care i-a impresionat pe jurații de la iUmor. “Nu uitați numele acesta”

Un actor a reușit să-i impresioneze pe cei patru jurați de la iUmor cu un număr de stand-up de excepție. "Avem unul viu cu pasiune pentru munca lui", i-a transmis Cheloo.
27.03.2022 | 22:52
Cine este concurentul care ia impresionat pe juratii de la iUmor Nu uitati numele acesta
Cine este concurentul care i-a impresionat pe jurații de la iUmor. Sursă foto: Antena 1
ADVERTISEMENT

Emanuel Bighe și-a dorit să impresioneze pe toată lumea în ediția din 27 martie a emisiunii iUmor. A urcat pe scenă extrem de încrezător în talentul său și a reușit să primească 4 Like-uri.

Cine este concurentul care i-a impresionat pe jurații de la iUmor. “Nu uitați numele acesta”

Emanuel Bighe a prezentat un stand-up cu totul inedit reușind să-i cucerească pe jurați. Tânărul actor are 27 de ani și s-a mutat de curând în București. A decis să participe la emisiunea difuzată la Antena 1 pentru a-și testa abilitățile și pentru a încerca să-i facă pe toți să râdă.

ADVERTISEMENT

La începutul numărului, Emanuel Bighe a vorbit despre salariile pe care le primesc actorii și a recunoscut că el nu face foarte mulți bani din această meserie.

“Mai există posibilitatea în care ești deja foarte faimos și faci reclama la halucinații”, a fost una dintre replicile concurentului.

ADVERTISEMENT

A vorbit apoi despre momentele în care se enervează acasă pentru că nu mai are pâine și nu mai găsește nici la magazin, dar a povestit și cum reușește bunica sa să-l scoată din sărite. Au urmat și alte povestiri legate de familia sa, dar și o descriere a apropiaților săi.

“Unchi-miu care este un băiat de 2 metri, 70% bere, 30 % spumă”, a fost una dintre afirmațiile făcute de Emanuel la Antena 1. 

ADVERTISEMENT

Momentul său i-a amuzat teribil pe cei prezenți în sală, iar și pe jurați, care au avut doar cuvinte de laudă la adresa sa.

“Avem unul viu cu pasiune pentru munca lui, are și cuvinte. Ai un talent magic. Vorbești mult fără să spui mare lucru”, a spus Cheloo râzând.

ADVERTISEMENT

“Băi, foarte tare. Țineți minte acest nume. Vă dau cuvântul meu de onoare că aveți de ce”,  a fost concluzia lui Mihai Bendeac.

Delia și Carmen Tănase l-au lăudat și ele.

“Energie sus, glume bune, fără emoții. Am descoperit un nou moment de stand-up”, a spus cântăreața.

La finalul numărului, Emanuel Bighe a fost recompensat cu 4 like-uri.

ADVERTISEMENT
Tags: