Life

Șoc la Surivor România. Cătălin Moroșanu a fost eliminat. Ce s-a întâmplat cu acesta

15.04.2021 | 23:57
Soc la Surivor Romania Catalin Morosanu a fost eliminat Ce sa intamplat cu acesta
ADVERTISEMENT

Un nou concurent este eliminat de la Survivor România în ediția de azi, 15 aprilie 2021, doi dintre participanți având probleme serioase de sănătate. Să plece oare unul dintre ei din Republica Dominicană?


Update, ora 23:40. Cătălin Moroșanu părăsește competiția Survivor România 2021. Din păcate, accidentarea suferită cu ceva timp în urmă pe traseu îl împiedică să meargă mai departe alături de Faimoși. Anunțul a fost făcut în cadrul Consiliului de urgență convocat de prezentatorul Daniel Pavel.

ADVERTISEMENT

Știrea Inițială, ora 15:49. Cătălin Moroșanu s-a accidentat în urmă cu o săptămână, într-un traseu cu nămol, de atunci fiind la spital. Luptătorul K1 nu a mai luat parte la meciurile din teren, mărturisind că a ajuns în această situație neplăcută pentru că a făcut o greșeală.

Este prima accidentare a sportivului de la debutul competiției, Cătălin Moroșanu fiind în concurs încă de la începutul lunii ianuarie. Sportivul nu a mai putut să ducă traseul la bun sfârșit, verdictul medicului fiind greu de acceptat pentru Faimos.

ADVERTISEMENT

Eliminare surpriză la Survivor România. Cine pleacă din competiție

„Am făcut o greșeală acolo, trebuia să intru din prima cu capul în noroi, eu m-am dus într-o parte. Când să-mi târâi genunchiul, mi-a sărit meniscul. Simt că nu mai am stabilitate pe picior, că îmi sare dintr-o parte în alta”, a declarat Cătălin Moroșanu la momentul respectiv.

Cel mai probabil luptătorul K1 a suferit o ruptură de menisc, fiind scos pe brațe de doi dintre concurenți. Faimosul nu este singurul accidentat din echipa sa, Jador având la rândul său mai multe probleme ce l-au ținut departe de jocul din teren.

ADVERTISEMENT

Manelistul trece prin momente grele după ce s-a lovit la genunchi. Artistul a fost internat două săptămâni, apoi a stat pe banca de rezervă. În cele din urmă cântărețul a revenit în teren, unde chiar a câștigat pentru echipa roșie, însă are în continuare probleme de sănătate.

„Lasă-mă un pic întins, că mor, simt o presiune acolo.(…) Aoleu, dacă vede mama, plânge. Mamă, ce m-am speriat! Ce m-am speriat, am zis că gata, mi-am rupt piciorul, plec acasă. Nici că nu plec, băi. Nici fără picioare nu plec acasă!”, spunea vedeta când s-a lovit la genunchi.

ADVERTISEMENT

Jador are nevoie de o perioadă lungă de recuperare și nu e clar dacă va mai putea juca în următoarele jocuri de la Survivor România. Cei doi Faimoși sunt în aceeași barcă în seara aceasta, unul dintre ei fiind descalificat din cauza sănătății.

Șansele cele mai mari pentru eliminarea din competiție le are Cătălin Moroșanu, lucru pe care l-au scos la iveală și fanii. Tot mai mulți internauți sunt de părere că sportivul va pleca acasă în Consiliul de Urgență din ediția de joi, 15 aprilie 2021.

ADVERTISEMENT