Life

Cine este Constantin Eugen Vidineac, avocatul fraților Tate. Juristul este mereu în pas cu moda

Cine este apărătorul lui Andrew și Tristan Tate. Constantin Eugen Vidineac este pasionat de tendințele de ordin vestimentar.
06.01.2023 | 16:05
Cine este Constantin Eugen Vidineac avocatul fratilor Tate Juristul este mereu in pas cu moda
Cine este apărătorul lui Andrew și Tristan Tate. Constantin Eugen Vidineac este pasionat de tendințele de ordin vestimentar. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Cine este avocatul fraţilor Tate. Juristul este mereu în pas cu moda, fiind membru al Baroului din Brașov încă din anul 2007. În plus, a fost cadru didactic universitar la Facultatea de Drept a Universităţii Transilvania din Braşov.

Cine este apărătorul lui Andrew și Tristan Tate. Constantin Eugen Vidineac este pasionat de tendințele de ordin vestimentar

Andrew și Tristan Tate și-au angajat cu avocat cu activitate în domeniu. Cu o experiență de peste 13 ani, Constantin Eugen Vidineac (40 de ani) a primit premiul pentru Performanţă în avocatură în 2021 la cea de-a treia ediție a galei I Success – Health, Beauty & Lifestyle Awards.

ADVERTISEMENT

Recunoscut pentru pasiunea sa pentru modă și pentru faptul că ține pasul cu tendințele, apărătorul se face remarcat oriunde merge și cu siguranță, cei doi tineri trag speranța că vor scăpa repede de acuzațiile care li se aduc.

Potrivit linkedin.com, una dintre ariile de experiență ale avocatului este de consultanță juridică. În plus, juristul consiliază clienții cu privire la tranzacțiile de afaceri și revendicarea răspunderii pe domeniul comercial.

ADVERTISEMENT

În paralel cu activitatea din Barou, avocatul fraților Tate a publicat numeroase articole în reviste de specialitate și a ținut conferințe în România și peste hotare în calitate de autor sau coautor cu profesori și avocați din Uniunea Europeană.

Mai mult decât atât, cercetarea ştiințifică continuă să reprezinte unul din principalele sale interese, asta pentru că este implicat în proiecte de cooperare în cercetare. Totodată, a fost invitat în emisiuni TV pentru a lămuri anumite situații constituționale controversate.

ADVERTISEMENT

Nu de puține ori i-a fost recunoscută expertiza în acest domeniu. Constantin Eugen Vidineac a reprezentat de-a lungul carierei sale companii de renume din țara noastră, dar și interesele clienților din Spania, Marea Britanie, Franța, Germania și Luxemburg.

Constantin Eugen Vidineac, activități conexe avocaturii

Constantin Eugen Vidineac are și alte activități conexe avocaturii, printre acestea numărându-se faptul că coordonează activitatea a două sedii ale biroului al cărui titular este. În prezent, este lector al Editurii Wolters Kluwer.

ADVERTISEMENT

În cadrul acestei firme organizează seminarii de drept comercial. Juristul care îi reprezintă pe frații Tate este un avocat care se dăruiește în totalitate cauzei sale și este pasionat și perseverent în ceea ce face.

ADVERTISEMENT
Tags: