Life

Cine este Corina, noua iubită a lui Laurențiu Reghecampf. Locul superb în care s-au cunoscut cei doi

Cine este Corina, iubita lui Laurențiu Reghecampf. Ei s-au cunoscut departe de țară
10.10.2021 | 15:08
Cine este Corina noua iubita a lui Laurentiu Reghecampf Locul superb in care sau cunoscut cei doi
Cine este Corina, noua iubită a lui Laurențiu Reghecampf. Locul superb în care s-au cunoscut cei doi. Sursa foto: Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Laurențiu Reghecampf divorțează de Anamaria Prodan și acum el și-a găsit fericirea în brațele altei femei. Numele acesteia este Corina Bilcon, o tânără originară din Deva.

Cine este Corina, femeia cu care se iubește acum Laurențiu Reghecampf

Nu mai este nicio cale de împăcare, așadar, între Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan, pentru că antrenorul deja își vede de viață și are o relație cu Corina Bilcon.

ADVERTISEMENT

Mai mult decât atât, Reghe vrea să semneze cât mai repede actele de divorț și chiar ia în considerare o nuntă cu noua sa parteneră de viață.

Dar cine este, de fapt, femeia care i-a cucerit inima lui Laurențiu Reghecampf? Corina Bilcon s-a născut în Deva, dar ea și Laurențiu Reghecampf s-au cunoscut departe de țară.

ADVERTISEMENT

Cei doi s-au întâlnit pentru prima dată în Dubai, acesta fiind și locul în care s-au îndrăgostit și și-au început relația.

Laurențiu Reghecampf și noua lui iubită au petrecut clipe de neuitat împreună și în vacanța lor de lux din Grecia. Cei doi au fost fotografiați împreună cu mai mulți prieteni în timp ce se aflau la masă, conform Spynews.

ADVERTISEMENT

Atunci, Corina și Reghe s-au comportat ca un adevărat cuplu și nu se fereau să își arate sentimentele, prin gesturi de afecțiune.

Corina, iubita lui Laurențiu Reghecampf este însărcinată

Relația dintre cei doi este una foarte serioasă. Mai mult decât atât, iubita lui Laurențiu Reghecampf este gravidă în trei luni, informație care a fost publicată în exclusivitate de FANATIK.

ADVERTISEMENT

Antrenorul vrea să o ia de nevastă pe iubita sa cât mai curând, conform surselor noastre. Cei doi s-au decis deja și în privința nașilor de cununie. Aceștia ar fi Mihai Rotaru, patronul CS Universitatea Craiova, și soția lui.

Laurențiu Reghecampf și Corina Bilcon locuiesc împreună, în Craiova, acolo unde Reghe este antrenor. Cei doi urmează să devină părinți cât de curând. Acesta va fi al treilea copil al tehnicianului.

Fericirea este cu atât mai mare pentru cei doi cu cât ei au aflat deja și sexul copilului. Se pare că cei doi vor deveni părinții unei fetițe.

Vestea că Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf divorțează a apărut în exclusivitate la FANATIK.

ADVERTISEMENT