News

Cine este criminalul din Bragadiru și de ce și-a înjunghiat foștii socri: “Nu îl lăsau, el intra cu forța”

Apar noi detalii în cazul tragediei din Bragadiru. S-a aflat cine este criminalul care și-a atacat cu sânge rece foștii socri. De ce ar fi recurs la gestul extrem.
07.03.2023 | 07:38
Cine este criminalul din Bragadiru si de ce sia injunghiat fostii socri Nu il lasau el intra cu forta
Noi informații despre criminalul din Bragadiru. De ce și-a înjunghiat acesta foștii socri. Sursa foto: Observator News / hepta.ro / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

O femeie de 50 de ani a murit, iar soţul său, în vârstă de 52 de ani, a ajuns în stare gravă la spital, duminică seară. Cei doi soţi au fost înjunghiaţi de un bărbat. Drama s-a petrecut în localitatea ilfoveană Bragadiru.

Noi informații despre criminalul din Bragadiru. De ce și-a înjunghiat acesta foștii socri

Duminică seara, IPJ Ilfov a anunțat că polițiștii de pe raza localității Bragadiru au fost alertați, prin serviciul unic de urgență 112, de către un băiat, cu privire la faptul că rudele sale au fost înjunghiate de către un bărbat.

ADVERTISEMENT

Principalul suspect al crimei este fostul concubin al fiicei celor două victime. E vorba de un bărbat de 37 de ani din satul Dârvari. Cercetările preliminare indicau faptul că gestul bărbatului de a-i ataca pe părinţii fostei sale partenere de viață a venit pe fondul răzbunării.

Duminică seara, agresorul s-a dus să se confrunte cu foştii săi socri. Cu mai puțin de un an în urmă, el se despărțise de fiica acestora, după o relație de 10 ani în urma căreia au rezultat doi copii: o fetiţă de 5 ani şi un băiat de 13 ani.

ADVERTISEMENT

După separare, băiatul a rămas în grija tatălui, iar fiica în grija bunicilor, pe perioada în care mama sa era plecată la muncă în Italia. Se pare că foștii socri nu i-ar mai fi permis individului să-şi vadă copila.

Acest lucru l-a înfuriat peste măsură. În urmă cu două seri, bărbatul de 37 de ani a intrat peste ei în casă şi a turbat de nervi când oamenii l-au refuzat din nou. A pus mâna pe un cuţit şi i-a atacat pe foştii socri. Din păcate, femeia de 50 de ani n-a avut nicio șansă.

ADVERTISEMENT

”Probleme în căsnicie… ca oricare. Nu e de iertat chestia asta. Se certau de fiecare dată când se duceau acolo şi nu voiau să-i dea copilul să vadă. Nu îl lăsau, el intra cu forţa”, mărturisește o rudă a criminalului, conform Observator News.

Suspectul crimei muncea în construcţii în străinătate. Recent, doar de o lună, se întorsese în ţară. Cunoscuții îl descriu ca pe un om liniștit, care nu crease probleme în trecut. ”Era un băiat cuminte, liniştit. A lucrat cu mine pe şantier. Nu era recalcitrant, era un băiat supus”, spune un vecin.

ADVERTISEMENT

Fiul victimelor, cel care a sunat la 112 să anunțe ororile

Șocant este faptul este că nenorocirea a fost descoperită de fiul celor două victime, un adolescent de numai 15 ani. Acesta a raportat imediat anunţat tragedia la 112, iar polițiștii au ajuns repede la casa cu pricina.

Autorul atacului a recunoscut în faţa anchetatorilor crima comisă. Bărbatul de 37 de ani riscă să stea după gratii până la 20 de ani pentru faptele sale. În ceea ce-l privește pe socrul său, cel care a scăpat cu viață, el este în spital cu multiple răni.

ADVERTISEMENT