News

Cine este criminalul tinerei asistente din Cluj-Napoca. Avea antecedente de agresiune din 2018

25.08.2020 | 15:00
Cine este criminalul tinerei asistente din ClujNapoca Avea antecedente de agresiune din 2018
Cine este criminalul tinerei asistente din Cluj-Napoca. Avea antecedente de agresiune din 2018. Foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

O tânără asistentă a fost ucisă de iubitul gelos, în fața unui bloc din Cluj-Napoca. După ce în primă fază a fugit, fiind căutat în tot orașul, autorul crimei a fost prins în cele din urmă de polițiști.

Din ultimele informații, autoritățile l-ar fi prins pe suspect chiar la el acasă, în comuna Udești, iar de acolo a fost transportat la Cluj-Napoca pentru audieri.

ADVERTISEMENT

Bărbatul, în vârstă de 28 de ani, de origine arabă, a fost audiat de procurorii clujeni și plasat în arest preventiv cu propunere de arestare pentru 30 de zile.

Cine este criminalul care și-a ucis iubita, o tânără asistentă din Cluj-Napoca

Cumplita crimă din Cluj-Napoca s-a petrecut duminică spre luni noaptea. Originară din Suceava, asistenta de 30 de ani a fost înjunghiată în plină stradă de bărbat.

ADVERTISEMENT

Femeia tocmai revenise cu autocarul de la Suceava, iar iubitul gelos a așteptat-o la sosire și a ucis-o cu sânge rece. Pe telefonul fetei s-au găsit mesaje de amenințare cu moartea, de la iubit, și el tot sucevean.

Din spusele vecinilor, locuința unde a fost ucisă cu bestialitate tânără aparține chiar criminalului. Din când în când acesta era vizitat de iubita lui. Fata ar fi încercat să scape și a ajuns în stradă, unde a fost găsită de trecători care au chemat poliția. Din păcate, în ciuda eforturilor depuse de medici, aceasta a încetat din viață.

ADVERTISEMENT

Victima omorului lucra ca asistentă în Cluj la o clinică privată, iar la începutul acestei săptămâni trebuia să meargă la muncă, acolo unde o așteptau colegele.

Criminalul asistentei, antecedente de agresiune din 2018

Criminalul fetei are o serie de antecedente. Conform Digi24, acesta a mai avut astfel de comportamente violente și în trecut. În 2018 a fost cercetat într-un dosar pentru agresiune față de o altă fostă iubită în casa căreia a intrat cu forța, i-a spart telefonul și a lovit-o.

ADVERTISEMENT

La acea dată, el a primit o amendă penală și interdicția de a mai pune mâna pe arme albe, interdicție pe care acum a încălcat-o.

ADVERTISEMENT