Life

Cine este Cristina Mălai, concurenta eliminată de la Chefi la cuțite. Mesaj pentru Sorin Bontea: ”Plâng…”

Cristina Mălai a transmis un mesaj emoționant după ce a fost eliminată de la Chefi la cuțite. Concurenta a vorbit despre Sorin Bontea și colegii din echipa verde care au rămas în competiția culinară de la Antena 1.
25.05.2021 | 15:53
Cine este Cristina Malai concurenta eliminata de la Chefi la cutite Mesaj pentru Sorin Bontea Plang
ADVERTISEMENT

Fosta participantă regretă că a ieșit atât de repede din emisiunea prezentată de Irina Fodor, dar spune că s-a bucurat din plin de experiență. Bruneta a declarat cu ochii în lacrimi că nu va uita această perioadă, dar și faptul că i-a cunoscut pe bucătari.

Fosta concurentă din echipa verde este încântată că a avut ocazia să lucreze în aceeași bucătărie cu Sorin Bontea. Cristina Mălai este recunoscătoare pentru toate lucrurile pe care le-a învățat, sufletul ei fiind în continuare la Chefi la cuțite.

ADVERTISEMENT

Cristina Mălai, mesaj după plecarea de la Chefi la cuțite. Ce spune despre Sorin Bontea

„Mă bucur atât de mult că v-am cunoscut! Îmi pare rău că v-am lăsat la mijloc, dar sper să mergeți departe! Sufletul meu a rămas acolo cu voi! Am învățat foarte multe din această competiție.

A venit când am avut nevoie cel mai mult. Sunt recunoscătoare pentru atât cât a durat. Vă respect și vă iubesc foarte mult!

ADVERTISEMENT

Mulțumesc întregii echipe de producție, pentru că sunt niște oameni minunați și m-au văzut așa cum sunt. Plâng în acest moment în bucătărie de emoție.

Vă mulțumesc celor care mă urmăriți, nu mă așteptăm la un număr atât de mare. (…) Hai, Echipa Verde!”, a scris Cristina Mălai pe pagina de Instagram.

ADVERTISEMENT

Cine este Cristina Mălai. Are multă experiență în bucătărie

Cristina Mălai, fosta concurentă de la Chefi la cuțite, nu este străină de bucătărie. Are o experiență vastă în arta culinară, ea fiind deja bucătar șef la un restaurant din București.

Tânăra de 31 de ani a ajuns în această poziție după ce o perioadă lungă de timp a tras din greu și a muncit în diferite restaurante.

ADVERTISEMENT

Este pasionată de cinematografie, dar la fel de mult îi place să și gătească, dovadă că a ajuns în show-ul culinar de la Antena 1, pe care din păcate, a fost nevoită să-l părăsească recent, la jumătatea filmărilor.

Fosta participantă din echipa lui Sorin Bontea spune că vrea să facă această meserie tot restul vieții, deși este conștientă că persoanele care lucrează în acest domeniu pot mulțumi destul de greu clienții.

„Lucrează tu la flăcări, la strigăte. Toți clienții vor totul deodată. Cam așa e viața, dar e foarte frumoasă. N-aș renunța niciodată la chestia asta”, spunea Cristina Mălai în preselecțiile de la Chefi la cuțite.

ADVERTISEMENT