Life

Cine este cu adevărat Albert Oprea de la Survivor România. Războinicul a ajuns favoritul publicului

19.03.2021 | 12:45
Cine este cu adevarat Albert Oprea de la Survivor Romania Razboinicul a ajuns favoritul publicului
Albert Oprea de la Survivor România este favoritul publicului din echipa Războinicilor. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Cine este cu adevărat Albert Oprea de la Survivor România, concurentul din echipa Războinicilor care de câteva săptămâni este votat favoritul publicului? 

Băiatul care a ajuns la inimile telespectatorilor este considerat unul din cei mai buni concurenți ai actualului sezon și, de ceva vreme, este pe primul loc la voturi în echipa Războinicilor.

ADVERTISEMENT

Tânărul luptător pentru titlul de supraviețuitor este pasionat de actorie și sport, iar experiența de la Survivor este pentru el experiența vieții sale.

Albert Oprea de la Survivor România, licențiat în afaceri

Albert este un tânăr căruia îi place să își trăiască viața din plin. O simplă privire către contul lui de Instagram ne arată că tânărului îi plac petrecerile la piscină și este extrem de atent cu aspectul fizic.

ADVERTISEMENT

Pe rețeaua de socializare, Albert se descrie drept antreprenor, iar la studii fanii au putut remarca faptul că este licențiat în Finanțe-Bănică și Administrarea Afacerilor, facultate terminată în cadrul Universității Titu Maiorescu.

albert oprea
Albert Oprea își arată destul de des pătrățelele pe Instagram

Concurentul din echipa Războinicilor pozează des la bustul gol

Concurentul de la Războinici este pasionat și de călătorii, unul din orașele sale preferate, cel în care s-a simțit mereu bine fiind capitala Angliei, Londra.

ADVERTISEMENT

Când a aflat că a fost ales să participe la Survivor România, Albert Oprea a știut de la bun început că îl așteaptă provocarea vieții sale.

„De mic am fost atras de lucrurile mărețe, greu de atins, de cele mai mari provocări. mi se pare cea mai mare provocare din viața mea și nu m-am înscris doar cu gândul să apar la televizor, ci m-am înscris cu gândul de a câștiga competiția”, a declarat Albert înainte de a porni spre Republica Dominicană, potrivit wowbiz.ro.

ADVERTISEMENT

Tânărul de 23 de ani postează des imagini cu el pe Instagram, cele mai multe la bustul gol, căci îi place să își arate pătrățelele, mai ales în vacanțele sale exotice.

În cadrul show-ului de la Kanal D, Albert a dezvăluit unei țări întregi că a trebuit să ajungă în acest concurs pentru a-și da seama de anumite lucruri în viață. Și-a dat seama cât de mult își iubește mama, față de care nu a știut să își arate până acum sentimentele așa cum voia sau cum merita.

 

ADVERTISEMENT