Life

Cine este, cum arată și cu ce se ocupă sora fraților Tate. Janine nu ține legătura cu cei doi milionari

Andrew și Tristan, arestați recent pentru trafic de persoane, nu sunt singurii copii ai familiei Tate. Ei mai au o soră, avocat de succes în America.
30.12.2022 | 17:22
Cine este cum arata si cu ce se ocupa sora fratilor Tate Janine nu tine legatura cu cei doi milionari
Andrew și Tristan Tate mai au o soră. Foto: Twitter/ SpyNews
ADVERTISEMENT

Andrew și Tristan Tate au intrat în atenția publicului pentru lucruri mai puțin pozitive, recent fiind reținuți sub acuzația de trafic de persoane și viol, dar cei doi au și o soră, cu ocupație complet diferită. Janine Tate este un avocat de succes în Statele Unite ale Americii.

Cine este și cum arată sora fraților Tate. Janine nu se aseamănă cu Andrew și Tristan

Andrew și Tristan Tate au devenit celebri la nivel internațional, în ultimele luni, dar mai ales în ultimele zile, numele lor este prezent în toate titlurile de presă.

ADVERTISEMENT

După ce Greta Thunberg l-a „ucis” pe Cobra cu o replică usturătoare pe Twitter, cei doi milionari au fost reținuți pentru sub acuzarea de trafic de persoane și viol. 

Totuși, un detaliu mai puțin cunoscut despre Andrew și Cobra Tate este că nu sunt singuri copii ai familiei. Britanicii mai au și o soră.

ADVERTISEMENT

Janine Tate nu pare să aibă deloc aceleași preocupări și pasiuni ca frații săi, cu care nici măcar nu ar ține legătură, tânăra fiind un avocat de succes în America, specializată în drept corporatist și litigii comerciale.

Janine este cea mai mică dintre frați, născută în 1990 sau 1991, conform presei internaționale, dar nu deține conturi pe platformele de socializare online.

ADVERTISEMENT

Ruptura dintre Janine, Andrew și Tristan Tate s-ar fi produs atunci când tatăl lor, Emory Tate jr., maestru internațional de șah, a divorțat de mama acestora, Eileen, ei au fost separați.

Astfel, Janine a crescut alături de figura maternă, iar Andrew și Tristan Tate au fost educați de tatăl lor, astfel că relația dintre ei s-a răcit pe parcurs.

ADVERTISEMENT

Ce declarau Andrew și Tristan Tate despre sora lor, în trecut

În trecut, Andrew și Tristan Tate au vorbit despre sora lor, spunând că este o „feministă convinsă”, dar și o persoană care preferă să-și păstreze viața privată și să nu se afișeze.

„Am o soră, dar eu și sora mea nu prea vorbim. De fapt, nu a mai vorbit cu ea de ani de zile. O iubesc!”, a declarat Andrew Tate, conform SpyNews.ro.

„Nu am nimic rău de spus despre sora mea, pur și simplu ea nu vorbește cu mine. Nu am mai vorbit cu ea de ani de zile. Îi doresc toate cele bune. Nu știu… parcă locuiește în Kentucky sau undeva”, a adăugat și Tristan Tate.

ADVERTISEMENT
Tags: