Life

Cine este cuțitul de aur al lui Sorin Bontea, eliminat de la Chefi la cuțite și salvat apoi de Cătălin Scărlătescu

Paul Vasile, concurentul eliminat din echipa lui Sorin Bontea și salvat de Cătălin Scărlătescu, are o poveste de viață impresionantă. Cuțitul de aur de la „Chefi la cuțite” gătește de la o vârstă foarte fragedă.
26.05.2021 | 07:56
Cine este cutitul de aur al lui Sorin Bontea eliminat de la Chefi la cutite si salvat apoi de Catalin Scarlatescu
Cine este cuțitul de aur al lui Sorin Bontea, eliminat de la Chefi la cuțite și salvat apoi de Cătălin Scărlătescu. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Concurentul de la Antena 1 și-a descoperit pasiunea pentru bucătărie încă de mic, câțiva ani mai târziu urmând cursuri în domeniul culinar. Tânărul originar din Cernica, județul Ilfov, a aflat că vrea să se facă bucătar pe când avea numai 6 ani.

Cuțitul de aur din echipa lui Sorin Bontea și-a îndeplinit visul de a participa la emisiunea culinară „Chefi la cuțite”, unde în audiții i-a impresionat pe jurați cu un preparat inedit, deși Paul Vasile este specializat pe dulciuri și prăjituri.

ADVERTISEMENT

Paul Vasile, cuțitul de aur al lui Sorin Bontea. Cine este el

„Cred că de la 6 ani am început să cochetez cu bucătăria. Am început să fac școala pentru bucătari pentru că asta e pasiunea mea și am zis că trebuie să-mi urmez acest vis. 

Dacă eram la practică nu ratam niciun curs, am mers în fiecare zi. Am prins sărbătorile de Crăciun și m-am dus la practică să învăț. Imediat după ce am terminat cursurile m-am angajat la un restaurant în București.

ADVERTISEMENT

Eram ajutor de ajutor de bucătar pentru că eram la început de tot și aveam salariul foarte mic”, a povestit Paul Vasile când a ajuns pentru prima oară în show-ul „Chefi la cuțite”, notează wowbiz.ro.

La vârsta de 23 de ani a avut oportunitatea de a pleca în Londra, unde a lucrat în mai multe restaurante. În felul acesta a învățat ce înseamnă cu adevărat meseria de bucătar.

ADVERTISEMENT

Concurentul de la Antena 1 este axat pe deserturi, însă Paul Vasile a demonstrat de-a lungul competiției că poate găti orice, lucru observat și de jurați și de ceilalți colegi.

Sorin Bontea și-a pierdut cuțitul de aur. Paul Vasile a ajuns la Cătălin Scărlătescu

Tânărul de 27 de ani și-a asigurat un loc în echipa lui Sorin Bontea, după ce a gătit păstrăv poșat cu piure de conopidă și spumă de soc.

ADVERTISEMENT

De pe farfurie nu au lipsit crutoanele de conopidă, însă din păcate în ultima ediție de la „Chefi la cuțite” a fost eliminat, după ce echipa sa a ajuns la duel cu cea mov.

Paul Vasile a mai primit o șansă din partea lui Cătălin Scărlătescu, care și-a folosit una dintre amulete. În felul acesta concurentul a trecut din echipa verde în cea mov, Sorin Bontea arătându-se impresionat de mișcarea colegului său.

„Este o mișcare foarte inteligentă din partea lui Cătălin. Paul este un bucătar foarte bun”, a declarat chef-ul de la Antena 1 care a pierdut un concurent extrem de valoros din echipă.

ADVERTISEMENT