Life

Cine este Dali, cel mai nou fiu adoptiv cu care Alex Velea l-a “înlocuit” pe Zanni de la Survivor România

30.03.2021 | 14:40
Cine este Dali cel mai nou fiu adoptiv cu care Alex Velea la inlocuit pe Zanni de la Survivor Romania
Alex Velea pare să îl fi înlocuit de o perioadă pe Zannidache (sursă foto: Instagram)
ADVERTISEMENT

Dali pare să fie cel mai nou membru din Golden Boy Society, fiind adoptat de către Alex Velea în echipa sa. Odată cu plecarea lui Zanni la Survivor România, solistul a făcut anumite schimbări de echipă.

Iubitul Antoniei a susținut și recent, în cadrul unui interviu, că îl apreciază foarte tare pe Zanni, tânărul fiind sprijinit în carul competiției transmisă de Kanal D România.

ADVERTISEMENT

Înlocuitorul lui Zanni în echipa de producție muzicală condusă de către fostul participant de la Asia Express își spune Dali. Tânărul a apărut în acest peisaj al showbiz-ului autohton de puțină vreme, dar deja face furori.

Zannidache, înlocuit de către Dali în echipa lui Velea

Dali a fost prezent și cu o zi în urmă în cadrul ediției de luni din show-ului prezentat de către Teo Trandafir și Bursucu’, unde a interpretat alături de colegii săi o piesă inedită, lansată de curând. Melodia se numește “Virala” și așa cum a susținut și Alex Velea, face parte din categoria muzicală de “trapanele”.

ADVERTISEMENT

La rândul său, Zannidache se află de câteva luni în Republica Dominicană, acolo unde competiția de la Survivor 2021 pare să devină tot mai intensă. Concurenții vor mai fi nevoiți să petreacă alte câteva luni departe de țară.

Totodată, Dali este foarte îndrăgit de întreaga “familie” Golden Boy Society. Asta deoarece recent și Antonia, iubita solistului, s-a pozat în compania tânărului Dali, iar imaginile au ajuns să fie postate într-un timp record și pe contul de Instagram al vedetei.

ADVERTISEMENT
Cine este Dali, cel mai nou fiu adoptiv cu care Alex Velea l-a înlocuit pe Zanni de la Survivor România
Dali pare să fi fost adoptat de curând de Golden Boy Society (sursă foto: Instagram)

Cel mai nou fiu adoptiv al lui Alex Velea pare să se descurce de minune în acest rol. Dali are parte deja de succes din partea publicului și melodia lansată pe YouTube i-a adus o oarecare notorietate la care cel mai probabil acesta spera.

“Îmi place Zanni aici, doar că mi se pare că uneori e prea sincer. Și-a luat haina de justițiar. Noi îl iubim foarte mult și îl apreciem. Omul a crescut foarte greu. Normal că nu suntem de acord cu modul în care s-a exprimat, dar ținem cu el. Eu am fost dezamăgit de unele clinciuri. Astea cu Moroșanu, de exemplu, sau cu Jador. La studio ne-am distrat mult împreună. Ei urmau să scoată și o piesă. Cu siguranță foamea, mediul, i-a dezumanizat atât de rău. Fiecare vrea să câștige. El e setat oricum, vrea să-și ia casă, a zis din prima”, povestea Alex Velea despre Zanni, la finalul săptămânii trecute.

ADVERTISEMENT