Life

Cine este Dan Ursa, marele câștigător Survivor România 2023. A luat jackpot-ul de 100 de mii de euro de la Pro TV

Dan Ursa este marele câștigător Survivor România 2023! Concurentul a încasat jackpot-ul de 100.000 de euro de la Pro TV.
24.05.2023 | 23:49
Cine este Dan Ursa marele castigator Survivor Romania 2023 A luat jackpotul de 100 de mii de euro de la Pro TV
Dan Ursa, marele câștigător Survivor România 2023. Sursa foto: Instagram, Pro TV/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Dan Ursa este marele câștigător Survivor România 2023. Fostul Războinic a plecat acasă cu trofeul acestui sezon și cu premiul cel mare, în valoare de 100.000 de euro.

Dan Ursa este marele câștigător de la Survivor România 2023

Finala Survivor România 2023 s-a dat între Carmen Grebenișan, Dan Ursa și Andrei Krișan. Ultimul joc a constat în trei etape, iar finaliștii au fost susținuți de o mare parte dintre foștii concurenți din acest sezon.

ADVERTISEMENT

După ce a câștigat jocul din finală, Andrei Krișan a ajuns direct în a doua sesiune de votare. În prima sesiune, lupta s-a dat între Carmen Grebenișan și Dan Ursa, însă cel din urmă a ajuns să dea lupta finală cu Krișan, în urma voturilor exprimate de public.

Însă emoțiile nu s-au terminat aici. Cei doi au intrat în cea de-a doua etapă de votare și au așteptat cu sufletul la gură să afle care este rezultatul voturilor celor de acasă. Dan Ursa este cel care a reușit să pună mâna pe marele premiu.

ADVERTISEMENT

“Sunt mândru de toți susținătorii mei și am încredere în mine, asta simt”, a declarat Dan Ursa după ce Daniel Pavel a anunțat că el este marele câștigător.

În vârstă de 40 de ani, Dan Ursa a intrat în competiție pentru a-și testa limitele, iar de-a lungul celor cinci luni petrecute în competiție a demonstrat că se numără printre cei mai buni.

ADVERTISEMENT

De altfel, a ajuns să fie cel mai bun concurent, din punctul de vedere al eficienței, având cele mai multe meciuri câștigate. A câștigat câteva colane de imunitate personală până acum, iar o singură dată a fost în pericol de eliminare.

Înainte de a începe competiția, concurentul a declarat că a plecat încrezător, dar cu teama de a nu dezamăgi. Acesta a promis că va da totul în competiție pentru a nu-i dezamăgi pe cei dragi.

ADVERTISEMENT

Dan Ursa s-a confruntat cu lipsa hranei și cu condiții grele pe parcursul lunilor în competiție. În final, acesta a reușit să-și demonstreze abilitățile, fiind cel mai votat concurent din acest sezon.

Cu câți bani rămâne câștigătorul Suvivor 2023

Reamintim că, deși premiul cel mare de la Survivor România este de 100.000 de euro, Dan Ursa nu va primi tocmai această sumă. Potrivit legii impozitării sumelor câștigate din concursuri, inclusiv din cele televizate, suma va fi impozitată.

Concurentul va rămâne cu aproximativ 90.000 de euro, deoarece 10% vor fi reținuți de statul român. În plus, fiecare concurent a primit câte o sumă de bani săptămânal pentru participarea la Survivor. Cei din tribul Războinicilor ar fi încasat în fiecare săptămână între 1.000 și 1.500 de euro.

ADVERTISEMENT