Life

Cine este Darius Mabda, marele câștigător de la Românii au Talent. Poveste impresionantă de viață a puștiului de numai 13 ani

Darius Mabda a devenit marele câștigător de la Românii au Talent, sezonul 12. Puștiul are o poveste impresionantă de viață. A fost nevoit să plece de mic de acasă
28.05.2022 | 07:08
Cine este Darius Mabda marele castigator de la Romanii au Talent Poveste impresionanta de viata a pustiului de numai 13 ani
Cine este Darius Mabda, marele câștigător de la Românii au Talent și ce poveste de viață are. Sursa foto - protv.ro
ADVERTISEMENT

Darius Mabda este marele câștigător al emisiunii Românii au Talent, sezonul 12. Astfel, după luni de zile de preselecții și semifinale, puștiul a reușit să uimească pe toată lumea în ultimul act al competiției.

Cum a reușit să câștige Românii au Talent

Mulți dintre telespectatori au pariat cu ochii închiși pe talentul participantului care a surprins încă din audiții. I-a lăsat pe toți atunci cu gura căscată și a reușit să-l convingă pe Mihai Bobonete că merită un Golden Buzz. Juratul s-a ridicat și a apăsat butonul care l-a trimis direct în semifinală.

ADVERTISEMENT

Coregrafiile băiețelului din cadrul celei de-a doua semifinale au impresionat în continuare, drept pentru care acesta a reușit să câștige și premiul pentru originalitate, încă de la începutul emisiunii.

„Nivelul este fără precendent. Ăsta a fost cel mai spectaculos număr! Am urmărit un număr perfect!”, avea să-i spună Andi Moisescu. „Ești cel mai potrivit să câștigi!”, a recunoscut și Dragoș Bucur.

ADVERTISEMENT

Darius Mabda, poveste aparte de viață

Drumul său până la acest titlu nu a fost însă deloc unul ușor. Puștiul a fost nevoit să plece de acasă la o vârstă fragedă pentru a duce totul la rang de artă.

Darius este din Oradea și a mers la Cluj Napoca acolo unde s-a dedicat complet dansului. Locuiește singur într-un internat, fiind elev la Liceul “Octavian Stroia. Concurentul a participat de-a lungul timpului la diverse ateliere specializate, acolo unde și-a perfecționat abilitățile.

ADVERTISEMENT

Culmea, a făcut-o și sub îndrumarea profesoarei Oana Ioniță, fosta bebelușă de la Cronica Cârcotașilor. De remarcat că Darius Mabda vine dintr-o familie modestă.

De altfel, mama lui este secretară la o firmă de construcții, iar tatăl este pensionar. “Mi-a fost teamă că nu se va acomoda. Am vrea şi să îl supraveghem mai mult. E greu pentru că nu e lângă noi. Dar se descurcă. Vrea să muncească pentru a ajunge acolo unde îşi doreşte”, povestea mama, Daciana Mabda.

ADVERTISEMENT

Mai trebuie spus că cel care a câștigat marele premiu al show-ului de la Pro TV a luat parte la mai multe competiții de dans din țară și din străinătate.

Acesta a încheiat pe locul I la Freedom Dance Festival din Ungaria și s-a clasat tot pe locul I la Bucharest Dance Festival. Micuțul a obţinut trofeul Best Male Talent şi calificarea în etapa finală a concursului internaţional Dance Star care va avea loc în Croaţia, a anunţat, pe Facebook, şcoala de coregrafie la care învaţă băiatul.

ADVERTISEMENT