Life

Cine este, de fapt, Alex Bodi. Din ce afaceri se știa că face bani fostul soț al Biancăi Drăgușanu

11.11.2020 | 14:14
Cine este de fapt Alex Bodi Din ce afaceri se stia ca face bani fostul sot al Biancai Dragusanu
Cum a ajuns Alex Bodi să facă afaceri cu un interlop periculos. De unde a făcut primii bani. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Alex Bodi se bucură de lux și opulență, conduce mașini de mii de euro și merge în vacanțe de fițe, însă din ce afaceri face bani fostul soț al Biancăi Drăgușanu nu știe prea multă lume. Duce o viață de invidiat și învârte banii cu lopata, atrăgând alături de el femei frumoase și celebre. 

Omul de afaceri are un trecut tumultos, având chiar și probleme cu legea. A pornit de jos și a avut mai multe afaceri în străinătate, în momentul de față știindu-se că este mâna dreaptă a unui potențial afacerist croat care are mine de aur în Africa.

ADVERTISEMENT

Sediul firmei se află la Stuttgart, în Germania, compania înființând prima companie de cripto-bancă licențiată în lume. Potrivit viva.ro, afacerea îi aduce lui Alex Bodi vânzări anuale care se ridică la un milion de euro, fostul soț al blondinei având o avere cu multe zero-uri în coadă.

Alex Bodi, avere. Din ce face bani bărbatul din Mediaș

Și aceasta nu este singura afacere a bărbatului controversat. Înainte de a ajunde cunoscut datorită relației cu fosta asistentă TV, Alex Bodi a încercat și alte business-uri, având în Spania firma „Voica&Bodi SRL” unde este administrator și asociat cu un prieten foarte bun.

ADVERTISEMENT

Afaceristul a agonisit o avere fabuloasă, mărturisind în urmă cu ceva timp că a avut parte și de neplăceri. La scurt timp după ce a ajuns la Madrid, acolo unde locuiesc părinții lui, fostul Biancăi Drăgușanu a intrat într-o afacere ilegală.

Bărbatul a recunoscut că a vândut aur cu acte false, dar a pierdut tot ce strânsese în numai două luni. Familia a fost nevoită să vândă apartamentul și cele două autoturisme pentru a-l ajuta să iasă din impasul financiar în care intrase.

ADVERTISEMENT

„Am avut o experiență foarte proastă de viață, ca să spun așa. Bine, în urma unei afaceri pe care am făcut-o cu un spaniol cu niște aur. Afacerea asta nu are legătură cu cea actuală. Sunt persoane total diferite, doar s-a întâmplat ca și atunci să fie vorba de aur. 

Atunci am fost înșelat și am pierdut foarte mulți bani și a fost puțin greu. Nu pot să spun că aveam un partener, că nu era ceva oficial, luam aur de la el în cantități mici la început. 

ADVERTISEMENT

Când am luat mai mult mi-a făcut acte, dar erau falsificate. Și aurul nu era aur”, a povestit Alex Bodi la începutul anului despre afacerea care l-a făcut să piardă absolut tot.

Afaceristul a precizat că a trecut prin momente dificile pentru că atunci s-a separat și de mama fetiței sale cea mare. Familia l-a ajutat enorm, chiar dacă aceștia nu au știut niciodată câți bani a pierdut. De mare folos a fost și nașul său care i-a fost aproape.

ADVERTISEMENT