Life

Cine este, de fapt, Alexandru Moroșanu, noul concurent de la Puterea dragostei – Video

08.09.2020 | 23:13
Cine este de fapt Alexandru Morosanu noul concurent de la Puterea dragostei  Video
Alexandru Moroșanu este noul concurent de la Puterea dragostei. Foto: Kanal D
ADVERTISEMENT

Alexandru Moroșanu este noul concurent de la Puterea dragostei, iar intrarea lui în competiție a intrat în atenția tuturor din primele secunde.

Alexandru Mureșanu, prieten cu Gabi, concurentul sezonului 2 de la Puterea dragostei

Băiatul a pășit cu dreptul în hotelul din Istanbul, acolo unde se filmează show-ul de la Kanal D, și a pus deja ochii pe Andrada, cu care a petrecut câteva momente în celebra cameră roșie.

ADVERTISEMENT

Tânărul blond are 21 de ani, provine din Iași, însă locuiește în Italia. Întrebat care este fata de care îi place, acesta a spus fără să stea mult pe gânduri că aceasta este Andrada.

Doar că… Andrada pare să aibă inima ocupată de David, cu care nu se știe dacă poate exista o relație serioasă sau nu, cei doi fiind unul din acele cupluri care azi sunt împreună, mâine se mai gândesc.

ADVERTISEMENT

Alexandru nu este complet străin de emisiunea de la Kanal D. Nu este un simplu telespectator, căci unul din prietenii lui de nădejde este Gabriel, concurentul din sezonul trecut al show-ului matrimonial, probabil și cel care a reușit să îl convingă să se înscrie.

Se înfiripă o poveste de iubire între el și Andrada?

Fanii emisiunii au observat cum Alexandru Moroșanu a reușit să îi atragă atenția deja Andradei și mulți cred că povestea dintre ea și David nu prea mai are șanse din momentul apariției noului concurent.

ADVERTISEMENT

Într-un live realizat de Moroșanu, în care a apărut și bruneta, cei doi apăreau destul de apropiați, semn că discuția din camera roșie a dat deja roade.

Mulți dintre telespectatori pariază deja în mediul online că Alexandru și Andrada vor forma noul cuplu de la Puterea dragostei, însă rămâne de văzut cum va evolua relația dintre cei doi și dacă va exista într-adevăr acea chimie.

ADVERTISEMENT

N-ar fi prima oară când un cuplu format s-ar despărți din cauza unui nou sosit. Asta s-a întâmplat în sezonul trecut cu Berna, care a reușit să îl cucerească pe Philip, cuplat la momentul intrării în casă a blondinei.

ADVERTISEMENT