ADVERTISEMENT
Video

Cine este, de fapt, Andrei Garici, câștigătorul iUmor. A impresionat în finală și a plecat acasă cu 20.000 de euro. Video

Andrei Garici a câștigat emisiunea iUmor și a plecat acasă cu premiul de 20.000 de euro.
Autor: Andreea Marin | 27.05.2021 | 07:44
Cine este, de fapt, Andrei Garici, câștigătorul iUmor. A impresionat în finală și a plecat acasă cu 20.000 de euro. Video
Cine este, de fapt, Andrei Garici, câștigătorul iUmor. Sursa foto: Facebook / iUmor

Andrei Garici este marele câștigător al emisiunii, după ce a reușit să îi învingă pe ceilalți 11 adversari ai săi din finală. El a reușit să obțină premiul, deși a fost cel mai greu calificat finalist.

ADVERTISEMENT

Andrei Garici a făcut numărul câștigător în trei ore

Mai mult, Andrei Garici a spus că a făcut numărul cu care s-a prezentat la show în doar trei ore, având în vedere că a aflat că face parte dintre finaliștii emisiunii iUmor cu doar două zile înainte.

Acesta a pregătit glumele în scurt timp, dar se pare că au fost de efect, atât pentru jurați, cât și pentru cei de acasă. Andrei Garici a reușit să impresioneze în finală.

El a pregătit un moment de tip roast, în care s-a legat de vedetele din țara noastră și glumele sale au stârnit hohote de râs în sală, dar și printre cei trei jurați.

ADVERTISEMENT

Printre cei vizați s-a aflat Silviu Prigoană, care nu a scăpat de cuvintele acide ale comendiantului. Andrei Garici s-a legat de mariajul acestuia cu Adriana Bahmuțeanu.

“Domnul Prigoană este primul român care a făcut milioane din gunoi menajer și totodată este primul român care ne-a demonstrat ce înseamnă să reciclezi cu adevărat. S-a însurat de 5 ori cu aceeași femeie”, a fos una dintre glumele spuse de acesta.

Nici Meme Stoica nu a fost ocolit, iar câștigătorul iUmor a făcut o glumă despre numele acestuia:

ADVERTISEMENT

“Deși spune numai imbecilități, voi ați văzut că pe net nu există meme cu Meme Stoica?”, a spus concurentul, în hohotele de râs ale celor prezenți.

Andrei Garici i-a impresionat pe jurați a câștigat iUmor

Toate aceste glume i-au impresionat pe jurați, care au râs minute în șir la numărul comediantului. De altfel, Delia Matache l-a văzut pe acesta drept un câștigător.

ADVERTISEMENT

“Te văd un posibil câștigător, vorbesc foarte serios să știi”, i-a transmis Delia.

Toți jurații au avut de spus numai cuvinte de laudă la adresa concurentului în acel moment: Bendeac i-a spus că este deștept, iar Cheloo și Delia au considerat de atunci că are șanse de a pleca acasă cu premiul.

ADVERTISEMENT

“Mie chiar mi-a plăcut. Simplu și la obiect. S-ar putea să câștigi”, i-a transmis Cheloo în finală.

Tags:
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!