Life

Cine este, de fapt, Angela Martini, cea care l-a dat de gol pe Dragoș Săvulescu. Soția milionarului, meserie surpriză

Dragoș Săvulescu, fostul acționar de la Dinamo, a fost arestat în Grecia, după o gafă făcută de partenera sa de viață, Angela Martini.
09.08.2021 | 16:34
Cine este de fapt Angela Martini cea care la dat de gol pe Dragos Savulescu Sotia milionarului meserie surpriza
Cine este, de fapt, Angela Martini, cea care l-a dat de gol pe Dragoș Săvulescu. Soția milionarului, meserie surpriză. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Omul de afaceri, condamnat în România la 5 ani de închisoare, a fost reținut de autoritățile elene în timp ce se afla cu soția și cu prietenii în vacanță în Mykonos, știindu-se despre el că locuiește în Italia.

Pe numele afaceristului a rămas valabil un mandat de urmărire internațională, în ciuda faptului că autoritățile italiene au refuzat cererea de extrădare a fostului acționar de la Dinamo.

ADVERTISEMENT

Dragoș Săvulescu, arestat din cauza soției. Cine este Angela Martini

Așa se face că autoritățile l-au găsit pe Dragoș Săvulescu în noaptea de duminică spre luni, după ce Angela Martini a publicat mai multe imagini din concediu, în mediul virtual.

Tânăra, desemnată Miss Universe Albania 2010, i-a devenit soție omului de afaceri în anul 2018, ei cunoscându-se cu doi ani înainte, în timpul unei petreceri date de niște prieteni comuni.

ADVERTISEMENT

Angela Martini a ajuns imediat la inima lui Dragoș Săvulescu, care i-a cerut degrabă mâna. Ceremonia frumoasei albaneze cu omul de afaceri a fost una discretă, iar ținutele au fost atipice.

Frumoasa șatenă nu a îmbrăcat rochia albă de mireasă, ci a optat pentru o ținută neagră, transparentă, cu vedere la portjartier.

ADVERTISEMENT
Angela Martini, soția lui Dragoș Săvulescu
Angela Martini, soția lui Dragoș Săvulescu. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik

Fotomodelul în vârstă de 34 de ani nu este singura care l-a cucerit pe fostul acționar de la Dinamo. În trecut, acesta s-a iubit cu Mădălina Ghenea, când actrița nu era celebră ca acum.

Povestea de dragoste dintre cei doi s-a consumat între anii 2010-2012. Actuala iubită a lui Dragoș Săvulescu se descrie pe rețelele de socializare fiind life coach, producător de filme și model.

ADVERTISEMENT

Dragoș Săvulescu urmează să fie extrădat

Fostul acționar de la Dinamo urmează să se prezinte în fața instanței din Mykonos în cursul zilei de luni, 9 august 2021. Omul de afaceri trebuie să confirme mandatul european de arestare emis de autoritățile de la București pe numele său.

În aceste condiții Dragoș Săvulescu urmează să fie extrădat în România, după ce anul trecut Curtea de Apel București a confirmat sentința de condamnare la 5 ani și jumătate de închisoare cu executare.

Ulterior, Curtea de Apel din Napoli a comutat pedeapsa afaceristului, aceasta transformându-se din executare cu suspendare. Pentru asta nu trebuia să părăsească Italia.

ADVERTISEMENT