Life

Cine este, de fapt, asistenta Mirelei Vaida la Acces Direct. Emily Burghelea a făcut senzație la o televiziune rivală

01.06.2020 | 15:34
Cine este de fapt asistenta Mirelei Vaida la Acces Direct Emily Burghelea a facut senzatie la o televiziune rivala
ADVERTISEMENT

Emily Burghelea, sexy asistenta de la „Acces Direct”, s-a alăturat echipei de la Antena 1 în toamna anului trecut, însă puțini știu că tânăra de 21 de ani a venit de la o televiziune rivală unde era pe punctul de a câștiga un premiu substanțial.

Cine este asistenta Emily Burghelea de la „Acces Direct”

Asistenta Mirelei Vaida, Emiliana Burghelea, este o tânără care s-a remarcat în emisiunea de la Antena 1, dar nu înainte de a-și încerca norocul într-o show de televiziune dedicat modei. Tânăra, originară din Constanța, a fost finalistă în sezonul 3 „Bravo, ai stil!” de la Kanal D, însă Iuliana Doroftei, prietena sa, a câștigat marele premiu.

ADVERTISEMENT

Frumoasa blondină în vârstă de 21 de ani este pasionată de domeniul modei, în clipa de față creându-și propriile ținute, Emily Burghelea scoțând chiar și bani de pe urma acestei pasiuni. Tânăra este foarte cunoscută în mediul online și iubește să fie în lumina reflectoarelor.

View this post on Instagram

Wake-up, make-up and glow✨

A post shared by EMILY BURGHELEA (@emilyburghelea) on

Emily Burghelea și-a încercat norocul și la alte emisiuni TV

Pe lângă faptul că Emily Burghelea a fost una dintre concurentele singurei emisiuni de modă din România, tânăra și-a încercat norocul și în cadrul altor show-uri TV.

ADVERTISEMENT

Asistenta de la „Acces Direct” a fost candidată la Școala de Ucenice în emisiunea matinală „Neatza cu Răzvan și Dani”, în noiembrie 2018, însă cei doi prezentatori au ales o altă tânără care să le devină „protejată”.

Mai mult decât atât, Emiliana este absolventă a Facultății de Comunicare și Relații Publice, dorința sa de a lucra în televiziune prinzând contur odată cu semnarea contractului cu producătorii „Acces Direct”.

ADVERTISEMENT

Emily Burghelea s-a iubit cu un pictor celebru din străinătate

Frumoasa blondină este singură în clipa de față, dar asta nu înseamnă că duce lipsă de pretendenți. Emily Burghelea a mărturisit că ultima sa relație a fost cu un pictor foarte cunoscut din străinătate, bun prieten cu DJ-ul Dubfire.

Tânăra și-a cunoscut fostul iubit la un festival de muzică electronică, iar în timpul relație de doi ani a călătorit în locuri exclusiviste ale lumii alături de pictor.

ADVERTISEMENT

Asistenta TV a declarat că motivul separării a fost faptul că trebuia să fie în permanență în țară în timpul filmărilor „Bravo, ai stil!”, așadar a întrerupt orice fel de legătură cu bărbatul.

 

 

 

 

ADVERTISEMENT