News

Cine este, de fapt, băiatul lui Gheorghe Dincă. Ce spun vecinii despre el

05.08.2019 | 12:03
Cine este de fapt baiatul lui Gheorghe Dinca Ce spun vecinii despre el
Băiatul lui Gheorghe Dincă stă la Arad, susține socrul său (în imagine). Sursa foto: libertatea.ro

S-au tot făcut speculații despre familia criminalului de la Caracal, însă cine este, de fapt, băiatul lui Gheorghe Dincă? Despre el și fiica lui Daniela s-a scris că nu ar fi străini de comportamentul tatălui lor, ba chiar s-a mers atât de departe încât s-a zvonit că aceștia l-ar fi ajutat să vândă fete unor rețele de trafic de persoane.

Băiatul lui Gheorghe Dincă e ba la Arad, ba la Deveselu

Polițiștii l-au căutat pe băiatul lui Dincă în comuna Deveselu, însă acesta era la Arad, acolo unde și fiica bărbatului deține mai multe terenuri și imobile. În satul unde există scutul american antirachetă, Dan Dincă, băiatul lui Gheorghe, are o casă, însă nu stă tot timpul acolo. Revine și pleacă destul de des, spun vecinii acestuia, scrie libertatea.ro.

În casa cea mare a fiului lui Dincă locuiește cuscrul acestuia, Marin Stănoiu (foto), căci casa, este, de fapt, a lui. Despre băiatul psihopatului din Caracal se știu câteva lucruri. Dan este căsătorit cu o fată pe nume Alina, cu care are trei copii: o fetiță de un an, un băiat de 8 ani și un altul care a împlinit deja vârsta majoratului.

baiatul lui gheorghe dinca sta la arad
Gheorghe Dincă, cercetat pentru două crime. Sursa foto: digi24.ro

Cuscrul lui Gheorghe Dincă: „Ginerele meu muncește la Arad, în construcții”

Vecinii socrului lui Dan Dincă spun că Gheorghe îl mai vizita pe fiul său la Deveselu, însă nu comunica mult și nu stătea cine știe cât. „Venea pentru afacerile lor, cu fiare sau mai știu eu cu ce. L-am întrebat odată pe nepotul lui cel mic de ce nu merge și la bunicul de la Caracal. Mi-a răspuns că nu-i place acolo, că bunicul e bruto”, spune o femeie în vârstă de 70 de ani, vecina lui Marin Stănoiu.

„Da, mai beau uneori, de singurătate. Dar nu fac scandal, ce vină am eu că le latră câinii? Stau singur aici și mai vine băiatul, ginerele, să-mi aducă una, alta. El stă la Arad, muncește acolo, în construcții”, a declarat cuscrul lui Gheorghe Dincă, tatăl Alinei, pentru libertatea.ro.