Life

Cine este, de fapt, bărbatul surprins alături de Anca Țurcașiu pe plajă: “Am ieșit să ne relaxăm”

Cine este, de fapt, bărbatul surprins alături de Anca Țurcașiu pe plajă. Cei doi au fost fotografiați împreună pe o plajă din Mamaia. Vedeta a lămurit misterul.
04.07.2022 | 09:36
Cine este de fapt barbatul surprins alaturi de Anca Turcasiu pe plaja Am iesit sa ne relaxam
Cine este, de fapt, bărbatul surprins alături de Anca Țurcașiu pe plajă. Sursa foto: Facebook/ Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Anca Țurcașiu și stomatologul Cristian Georgescu au divorțat în urmă cu doi ani, iar artista este pregătită să meargă mai departe. Vedeta a fost surprinsă pe plajă alături de un bărbat misterios.

Cine este, de fapt, bărbatul surprins alături de Anca Țurcașiu pe plajă

Zilele trecute, Anca Țurcașiu a fost surprinsă pe o plajă din Mamaia, însă nu era singură.

Cântăreața se afla alături de un bărbat misterios, iar aceștia au discutat și s-au amuzat în timpul petrecut împreună, dar au și intrat în apă pentru a se răcori, din când în când.

ADVERTISEMENT

Cei doi nu au fost fotografiați în ipostaze tandre. De altfel, Anca Țurcașiu a lămurit misterul, precizând că bărbatul cu care s-a afișat pe plajă nu este iubitul ei, ci un bun prieten, pe care îl cunoaște de 30 de ani.

“Nu, nu este iubitul meu. Sunt, în continuare, o femeie singură. Îl cunosc pe acel domn de 30 de ani, își face vacanțele aici.

ADVERTISEMENT

Atât și nimic mai mult. Suntem prieteni și am ieșit să ne relaxăm la plajă.”, a dezvăluit Anca Țurcașiu pentru cancan.ro, unde pot fi văzute imagini cu cei doi.

Anca Țurcașiu, pregătită pentru o nouă relație

Recent, Anca Țurcașiu a recunoscut că este pregătită să-și refacă viața după divorțul de Cristian Georgescu.

ADVERTISEMENT

“Normal, sunt în plină formă, forță și deschisă, absolut! Toată lumea are nevoie de iubire. Eu spun că nu, dar mai bine să nu spui nu. Depinde și ce aruncă Universul către tine.”, a declarat ea pentru VIVA.

Pentru Anca Țurcașiu este destul de greu să aibă o relație, având în vedere faptul că este o persoană publică, după cum a mărturisit chiar ea, la un moment dat.

ADVERTISEMENT

“Cred în dragoste adevărată. Absolut! E lucrul care e cel mai important în această viață. Eu personal trăiesc pentru iubire, oferind iubire. Cred că mă face cea mai fericită iubirea.

E foarte greu să găsesc pe cineva care să mă înțeleagă. Este foarte complicat, pentru că este foarte greu să delimitezi această idee de ‘Anca Ţurcaşiu’.

E foarte greu să găsesc pe cineva care să mă cunoască, să mă-nţeleagă, să mă iubească nu pentru că sunt Anca Ţurcaşiu.”, spunea Anca Țurcașiu, cu ceva timp în urmă.

ADVERTISEMENT