Life

Cine este, de fapt, Beni, copilul de suflet din familia lui Culiță Sterp. Dezvăluirile făcute de Geta

Cine este, de fapt, Beni, copilul de suflet din familia lui Culiță Sterp. Geta, sora cântărețului, a făcut dezvăluiri în cadrul unui vlog.
30.08.2021 | 17:00
Cine este de fapt Beni copilul de suflet din familia lui Culita Sterp Dezvaluirile facute de Geta
Cine este, de fapt, Beni, copilul de suflet din familia lui Culiță Sterp. Dezvăluirile făcute de Geta. Sursa foto: Instagram/ Captură YouTube
ADVERTISEMENT

Iată cine este, de fapt, Beni, copilul de suflet din familia lui Culiță Sterp. Geta, sora interpretului de muzică de petrecere, a făcut dezvăluiri în cadrul unui vlog postat pe YouTube.

Beni este copilul crescut de familia Sterp, iar băiatul apreciază foarte mult ajutorul acestora. Familia lui Culiță este recunoscută pentru bunătate, iar acest copil s-a atașat foarte repede de mama Geta și restul membrilor.

ADVERTISEMENT

Cine este, de fapt, Beni, copilul de suflet din familia lui Culiță Sterp. Dezvăluirile făcute de Geta

Beni este copilul de suflet din familia lui Culiță Sterp și are o poveste de viață tulburătoare. Geta Sterp, sora cântărețului, a vorbit despre cel mai nou membru în cadrul unui videoclip postat pe YouTube.

Totul a început cu aproape doi ani în urmă, atunci când Beni a stat cu berbecii familiei Sterp, după care a fost dus înapoi la el acasă. Băiatul s-a intersectat de mai multe ori cu Geta Sterp și a întrebat-o când mai poate veni la ei.

ADVERTISEMENT

La un moment dat, înainte de Paște, Beni le-a spus celor din familia Sterp că nu vrea să meargă acasă de Paște, unde nu avea condiții ș trăia cu cei șapte frați.

Beni are o familie numeroasă, însă tatăl i-a părăsit pe el, mama lui și pe ceilalți frați cu mai mult timp în urmă. Cei din familia Sterp au decis să-l ajute pe băiat cum pot și să aibă grijă de el. Aceștia l-au susținut să meargă la școală și vor să se ocupe de educația lui.

ADVERTISEMENT

„De mic a avut un trai foarte nefericit, multe lipsuri, neajunsuri. La noi nu a găsit doar ce îi lipsea material, a găsit în noi familia potrivită pentru el, s-a simțit într-o familie.

A primit ceea ce acasă poate nu a primit. De acolo, Iancu s-a dus cu el și i-a cumpărat haine, ghiozdan, să meargă la școală. El a fost la școală, asta pentru ei care au spus că îl ținem doar la oi.

ADVERTISEMENT

Și-a petrecut vacanța de vară la noi. Mama i-a zis să îi dăm și lui câte o sarcină după puterile lui. El nu e înfiat de noi, nu e cu acte și nu îl exploatăm.

Beni e foarte cuminte și recunoscător. Ceea ce vreau ca voi să înțelegeți este că l-am luat să facem un bine. Dacă mai mulți ar face chestia asta nu ar mai fi atât de mulți copii amărâți”, a spus sora lui Culiță Sterp pe YouTube.

Ce spune Beni despre Culiță Sterp

Întrebat de Geta ce părere are despre Culiță Sterp, Beni a spus că îl consideră ca un naș. De altfel, sora artistului a dezvăluit că băiatul l-ar vrea pe Culiță ca naș dacă ar fi să se căsătorească.

„Beni vrea să-l ia naș la nuntă pe Culiță când o să se căsătorească”, a mai spus Geta Sterp.

Pe Geta Sterp o consideră sora lui mai mare, mama lui, după cum i-a spus băiatul în cadrul aceluiași videoclip.

ADVERTISEMENT