Life

Cine este, de fapt, fratele lui Smiley. Are o meserie neobișnuită și l-a ajutat după ce Gina Pistol a rămas gravidă

12.03.2021 | 21:10
Cine este de fapt fratele lui Smiley Are o meserie neobisnuita si la ajutat dupa ce Gina Pistol a ramas gravida
Fratele l-a ajutat pe artistul Smiley și pe parcursul lunilor de sarcină ale Ginei Pistol (sursă foto: HaHaHa Production)
ADVERTISEMENT

Fratele lui Smiley i-a fost artistului un ajutor de nădejde, pe perioada lunilor ce au trecut și în care publicul a aflat că vedeta de la Românii au Talent va deveni tătic pentru prima dată.

Gina Pistol a adus-o pe lume pe fetița lor, cu doar câteva zile în urmă. Familia artistului pare să fi reprezentat un punct foarte mare pentru cei doi proaspeți părinți.

ADVERTISEMENT

Frumoasa prezentatoare a devenit mămică la început de săptămână, marți, în ziua de 9 martie, iar fetița ei și a lui Smiley a fost considerată perfectă la naștere, din toate punctele de vedere. Micuța lor a cântărit 3,230 kilograme la naștere şi a avut o lungime de 51 de centimetri, după cum a povestit și Smiley într-un videoclip postat pe YouTube.

Fratele lui Smiley, un ajutor enorm pentru artist și în ultimii ani

Fratele lui Smiley, pe numele lui din buletin Tiberiu Andrei Maria, se numește Filip Maria. Bărbatul de 30 de ani i-a fost cântărețului de un foarte mare ajutor, fiind cel care se află la cârma unor afaceri importante, deținute de vedeta de la Românii au Talent.

ADVERTISEMENT

Totodată, pandemia i-a afectat pe majoritatea artiștilor români, și noul tătic Smiley a fost nevoit să își mute și el activitatea în mediul online. În plus, sarcina partenerei sale de viață, Gina Pistol, l-a transformat pe artist și acesta cu mult mai implicat în pregătirile necesare. Cei doi au transformat și camera dedicată fetiței lor, alături de vedeta Antena 1 și pare să fi citit toate cărțile de specialitate în acest sens.

Cel care se află la conducerea casei acestuia de producție muzicală este tot Filip, iar fratele lui Smiley ocupă această poziție fruntașă de câțiva ani de zile. Ruda artistului mai reprezintă și un nume foarte greu, în această industrie media, pe partea de producție. Faptul că a preluat “HaHaHa Production” i-a adus o mare notorietate, dar și un premiu important pe acest segment.

ADVERTISEMENT
Cine este, de fapt, fratele lui Smiley. Are o meserie neobișnuită și l-a ajutat după ce Gina Pistol a rămas gravidă
Familia i-a fost alături lui Smiley și l-a sprijinit enorm în ultima perioadă

“Eu cred foarte mult în Filip și în viziunea lui asupra companiei HaHaHa Production. Studiază foarte mult, proiectează, face strategii, experimentează, aduce plusul de rațiune necesară într-o muncă artistică. Suntem diferiți, el vorbește de profitabilitate, eu o mixez mereu cu creativitate și cred că suntem pe drumul cel bun, ne completăm perfect și îi mulțumesc pentru asta. Mă bucur că și piața industriilor creative i-a sesizat și premiat aportul”, susținea Smiley într-un interviu acordat în trecut celor de la PRO TV.

Cine sunt părinții lui Smiley

Părinții lui Smiley se numesc Ion și Ioana Maria, iar familia artistului este originară din orașul Pitești. Colegul de emisiune al lui Pavel Bartoș povestea în urmă cu câțiva ani că aceștia l-au crescut într-un mod ceva mai drastic, dar că a avut doar de învățat din metoda lor de parenting.

ADVERTISEMENT

Cântărețul a muncit din greu să îi facă pe aceștia mândri de cine a devenit, odată cu atingerea celebrității. Tatăl lui Smiley a lucrat ca pilot de avion pentru Ministerul Apărării Naționale, pe când mama solistului a avut un rol foarte important la Institutul de Cercetări și Amenajpri Silvice din orașul Pitești.

ADVERTISEMENT