Life

Cine este, de fapt, iubita lui Bursucu de la Teo Show. Cu ce se ocupă Andreea

11.05.2021 | 18:23
Cine este de fapt iubita lui Bursucu de la Teo Show Cu ce se ocupa Andreea
Cine este, de fapt, iubita lui Bursucu de la Teo Show. Cu ce se ocupă Andreea. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Bursucu, colegul lui Teo Trandafir de la Kanal D, se iubește de mai bine de 8 ani cu o femeie pe care o știe puțină lume. Andreea, iubita vedetei, nu este persoană publică și încearcă să stea cât mai departe de lumina reflectoarelor. 

Tânăra este originară din Constanța, acolo unde deține câteva afaceri. Mai exact, iubita prezentatorului de la „Teo Show” este managerul celui mai mare parc de distracții din stațiunea Mamaia, fiind și mama a două fete superbe, una de 15 ani (Alesia) și alta de 2 ani (Anays).

ADVERTISEMENT

Fetița cea mică este fiica lui Bursucu și a iubitei sale, în timp ce adolescenta provine dintr-o relație anterioară. Din păcate, Andreea a fost nevoită să-și crească singură primul copil încă de la vârsta de 3 ani când partenerul ei de viață a murit.

Cu cine se iubește Bursucu. Cine este Andreea, partenera vedetei de la Kanal D

Bursucu este foarte atașat de fiica sa vitregă și are numai cuvinte de laudă pentru ea. Coregraful susține că fata este deosebită, motiv pentru care are o relație foarte frumoasă cu ea. Vedeta este mândru de Alesia, cât și de fiica dăruită de iubita sa.

ADVERTISEMENT

„Este o fată tare frumoasă și foarte deșteaptă. Ne înțelegem foarte bine, e o fată cu totul și cu totul deosebită. Nici nu avea cum sa fie altfel, având în vedere ce mamă extraordinară are”, spunea acum ceva timp prezentatorul despre fiica vitregă, scrie click.ro.

Vedeta și Andreea sunt împreună de peste 8 ani, povestea lor de dragoste fiind trăită departe de ochii curioșilor. Adrian Cristea, așa cum se numește în realitate Bursucu, o ține ascunsă pe iubita sa, care nu obișnuiește să apară în mediul virtual.

ADVERTISEMENT

Cu toate acestea prezentatorul este mândru de familia sa, alături de care încearcă să petreacă cât mai mult timp. Din păcate, în ultima perioadă nu a putut să fie prea aproape de cei dragi, pe care i-a vizitat mai mult la final de săptămână.

Bursucu, iubita sa Andreea și cele două fete. Sursa foto: okmagazine.ro

Bursucu, atașat de fiicele sale. Ce spune despre copilul iubitei sale

În perioada stării de urgență Bursucu a stat mai mult în București, într-un apartament, în timp ce iubita și fetele au rămas la Constanța.

ADVERTISEMENT

Cele mici au avut toate condițiile și nu au simțit restricțiile impuse de pandemie, că nu au voie să iasă din casă pentru că s-au bucurat de curtea locuinței, unde au putut să se joace în aer liber.

Îmi lipsesc foarte mult… Singurul mod în care îmi alin dorul este apelând la Facetime, pentru că le pot vedea tot timpul. E greu, mai ales că fetele cresc, mai ales cea mică, și se dezvoltă foarte repede.

E importantă orice zi pierdută din viața lor pentru mine. Acum merg la Constanța săptămânal, plec vineri după emisie și mă întorc luni în Capitală.

De fiecare dată când revin acasă, îmi pare că mezina noastră a crescut vizibil, mi se pare că vorbește mai mult, că face lucruri noi. Cea mare are 14 ani și jumătate, e deja adolescentă”, spunea vedeta în urmă cu un an.

ADVERTISEMENT