Life

Cine este, de fapt, iubita lui Florin Piersic Jr. și cu ce se ocupă. Andreea i-a dăruit un copil!

Cine este partenera de viață a lui Florin Piersic Jr., actorul și vocea PRO TV? Tânăra care i-a dăruit un copil nu e străină de mass-media, ba din contră!
18.06.2022 | 11:37
Cine este de fapt iubita lui Florin Piersic Jr si cu ce se ocupa Andreea ia daruit un copil
Florin Piersic Jr. (53), într-o relație cu Andreea (39 ani). Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Dacă despre iubirile tatălui său s-ar putea scrie cărți, când vine vorba despre viața privată a lui Florin Piersic Jr. lucrurile nu mai sunt atât de transparente.

Cine este iubita lui Florin Piersic Jr.

Spre deosebire de Florin Piersic, Juniorul familiei s-a ferit cât a putut ca presa să nu afle detalii despre intimitățile sale. Aceasta a fost, în mare parte, și alegerea femeilor din viața sa.

ADVERTISEMENT

De mai bine de 9 ani, actorul este într-o relație cât se poate de serioasă cu Andreea Cipcă. E vorba despre o femeie cu 15 ani mai tânără decât el, care i-a dăruit și un băiețel, pe nume Sasha, în vârstă de 6 anișori.

Partenera lui Piersic Jr. nu este străină de lumea mondenă, în special de presa care o înconjoară. Asta deoarece blondina este de profesie jurnalist. În trecut a fost editor de știri și s-a specializat în zona de lifestyle.

ADVERTISEMENT

Pe lângă această meserie, Andreea s-a preocupat și se preocupă în continuare de tot ce ține de artă, având acest punct major comun cu iubitul ei. Andreea Cipcă a colaborat de-a lungul vremii cu reviste de modă și lifestyle de la noi. Cu toate acestea, n-a vrut să epateze datorită profesiei sale.

Andreea Cipcă, iubita lui Florin Piersic Jr., de profesie jurnalistă. Foto: Instagram

Nu vrea să fie în centrul atenției

De altfel, tânăra este extrem de rezervată cu aparițiile sale publice. Nu o interesează să fie în lumina reflectoarelor, deci sunt slabe șanse ca aceasta să îl eclipseze vreodată pe iubitul ei.

ADVERTISEMENT

Chiar dacă nu vrea să iasă în evidență, Andreea este prezentă, totuși, pe rețelele de socializare. Acolo mai postează din când în când fotografii cu ea sau băiețelul ei, Sasha.

Cipcă nu este extrem de populară pe Instagram, rețea unde are puțin peste 900 de urmăritori. Printre imaginile pe care le urcă pe acest site de socializare se află și câteva citate motivaționale, recomandări de cărți. Mai publică și tot felul de instantanee din viața de zi cu zi pe care aceasta le împărtășește cu cei pasionați de lucrurile simple și frumoase.

ADVERTISEMENT