Life

Cine este, de fapt, iubita lui Ianis Hagi. Elena Tănase provine dintr-o familie bogată

Ianis Hagi (22 de ani) este extrem de discret cu viața sa amoroasă, însă recent a dezvăluit că o duce bine pe plan sentimental. Fiul renumitului Gică Hagi se iubește cu o tânără care provine dintr-o familie înstărită.
27.05.2021 | 09:42
Cine este de fapt iubita lui Ianis Hagi Elena Tanase provine dintro familie bogata
Cine este, de fapt, iubita lui Ianis Hagi. Elena Tănase provine dintr-o familie bogată. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Mai exact, fotbalistul de la Glasgow Rangers are o relație stabilă cu o frumoasă brunetă originară din Constanța, pe numele ei Elena Tănase. Tânăra face parte dintr-o familie aromână, la fel ca fiul celebrului sportiv Gheorghe Hagi.

Cei doi sunt împreună de câțiva ani, povestea lor de dragoste desfășurându-se mai mult la distanță, asta pentru că Ianis Hagi joacă la un club din Scoția, în timp ce iubita sa a rămas în România, unde studiază. Ea a terminat liceul Mircea cel Bătrân din Constanța.

ADVERTISEMENT

Ianis Hagi se iubește cu o brunetă. Cine este Elena Tănase, partenera sa

„Stau bine cu dragostea. Sunt tânăr. Importantă e și viața privată, dar vreau s-o țin departe. Părerea mea este că partea aceasta o gestionez bine. Vedem în viitor ce va mai fi”, a confirmat recent Ianis Hagi, scrie libertatea.ro.

Potrivit cancan.ro, părinții celor doi ar fi de acord cu relația amoroasă, Ianis Hagi și Elena Tănase având foarte multe lucruri în comun. Tânăra face parte dintre-o familie bogată și cunoscută în Constanța, tatăl ei având în desfășurare mai multe afaceri pe plan local.

ADVERTISEMENT

Dimciu-Palavoti Tănase, părintele frumoasei brunete, are business-uri în domeniul agriculturii, cât și în construcții.  El este un potent om de afaceri. Mama tinerei se numește Liliana Tănase și are o relație foarte apropiată cu fiica sa, care are și un frate.

Dimci Tănase și partenera sa de viață au împreună un copil, botezat în anul 2019. Sursa menționată mai devreme mai arată că evenimentul a avut loc în stațiunea Mamaia, la un restaurant celebru, întregul show fiind prezentat de Cătălin Măruță.

ADVERTISEMENT

Gheorghe Hagi, tatăl lui Ianis, nu a lipsit de la botez, semn că cele două familii sunt foarte apropiate și se înțeleg de minune. Așadar, legătura dintre fotbalist și iubita sa este una veche și solidă.

Elena Tănase
Elena Tănase, iubita lui Ianis Hagi. Sursa foto: Facebook. Colaj: Fanatik

Ianis Hagi, reușită pe plan profesional. A primit un titlu

Ianis Hagi traversează o perioadă foarte frumoasă a vieții sale din toate punctele de vedere. Stă bine la capitolul dragoste, iar pe plan profesional tocmai ce a primit un premiu care îl face mândru pe celebrul său tată, Gică Hagi.

ADVERTISEMENT

Tânărul fotbalist a cucerit titlul de campion al Scoției cu Glasgow Rangers și a fost desemnat de club ca fiind cel mai bun tânăr jucător al sezonului 2020-2021. Titulatura a fost primită mulțumită celor șapte goluri și 12 pase decisive.

De asemenea, băiatul lui Gică Hagi a fost declarat și cel mai bun pasator decisiv din prima ligă scoțiană. El se numără printre cei mai bine plătiți jucători din echipa sa și câștigă 1,1 milioane de euro pe an la Rangers.

Asta înseamnă că Ianis Hagi încasează în fiecare lună suma de aproximativ 84.000 de euro. Fotbalistul român este căutat de multe echipe, care ar fi interesante să-l cumpere, printre care se numără: Lazio Roma și Sevilla.

ADVERTISEMENT