Life

Cine este, de fapt, iubitul lui Nicole Cherry. Cu ce se ocupă Florin Popa

Florin Popa este iubitul lui Nicole Cherry și cei doi vor deveni părinții unei fetițe peste câteva luni. Cu ce se ocupă tânărul?
11.06.2021 | 10:56
Cine este de fapt iubitul lui Nicole Cherry Cu ce se ocupa Florin Popa
Cine este, de fapt, iubitul lui Nicole Cherry. Cu ce se ocupă Florin Popa. Sursa foto: Facebook/ Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Nicole Cherry și Florin Popa, iubitul ei au anunțat că vor deveni părinți în urmă cu câteva zile. La numai 22 de ani, câtăreața este însărcinată cu primul ei copil.

Dar cine este Florin Popa, partenerul îndrăgitei artiste? Cei doi au o relație cât se poate de serioasă și așteaptă cu nerăbdare să-și strângă copilul în brațe.

ADVERTISEMENT

Cine este, de fapt, iubitul lui Nicole Cherry. Cu ce se ocupă Florin Popa

Toată lumea o știe pe Nicole Cherry, una dintre cele mai apreciate cântărețe din România. După ce a anunțat că este însărcinată, fanii s-au întrebat cine este, de fapt, Florin Popa, iubitul ei.

Între cei doi îndrăgostiți este o diferență de vârstă de opt ani, dar acesta nu a reprezentat niciodată un impediment. Cei doi se cunosc de când ea avea 16 ani, însă au devenit un cuplu mult mai târziu.

ADVERTISEMENT

Florin Popa are 30 de ani și se ocupă cu afacerile. Tânărul deține un magazin GSM, potrivit cancan.ro. Tatăl artistei este cel care le-a făcut cunoștință celor doi.

Nicole Cherry a mărturisit, la un moment dat, că niciodată nu s-ar fi așteptat ca el să fie viitorul ei partener de viață. Mai mult, a încercat să-i dea senzația că este inabordabilă ca să vadă mai mult efort din partea lui.

ADVERTISEMENT

„Ne cunoșteam dinainte. Poate și asta a făcut să nu fie totul atât de surprinzător. Niciodată nu m-am gândit că el o să fie prietenul meu.

El îl cunoștea pe tatăl și cumva mă știa și pe mine. Ideea e că s-a întâmplat așa, dintr-o dată. Noi parcă ne știm așa dintotdeauna și mereu vorbeam, doar că nu se concretiza.

ADVERTISEMENT

El e mai mare decât mine. El are 29 de ani și eu 21 de ani. M-a cunoscut la 16 ani, atunci era o diferență. El zice că mereu a avut ochii pe mine și i-a plăcut așa să mă urmărească.

Eu eram foarte indiferentă, nu-mi plăcea.. Bine, îmi și place să fiu inabordabilă câteodată. Să văd efortul mai mare din partea lui”, spunea vedeta la începutul relației.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Nicole 🍒 (@nicolecherry)

Nicole Cherry, însărcinată la 22 de ani

Zilele trecute, Nicole Cherry și-a luat fanii prin surprindere și a făcut un anunț important, și anume că ea și iubitul ei vor avea un copil.

Artista a spus, de câteva ori, ca i-ar plăcea să devină mămică, dar nimeni nu s-ar fi așteptat ca acest lucru să se întâmple acum.

Nicole Cherry este foarte fericită cu iubitul ei și se bucură că el este cel care va fi tatăl fetiței ei. Anunțul a fost făcut prin intermediul unui mesaj emoționant postat pe rețelelele de socializare.

Tânăra a declarat, în exclusivitate pentru FANATIK, că părinții ei s-au bucurat foarte mult atunci când au aflat vestea cea mare.

„Părinții mei s-au bucurat foarte mult! Am cei mai fantastici părinți, care sunt alături de mine si mă susțin necondiționat”, a declarat Nicole Cherry pentru FANATIK, în urmă cu câteva zile.

De asemenea, cântăreața a spus că încă nu se gândește la nuntă și că toată atenția ei și a lui Florin Popa este concentrată pe copil.

ADVERTISEMENT