Life

Cine este, de fapt, Mona din celebra melodie a formației Azur: “O femeie pe care toți bărbații ar vrea să o aibă”

Cine este, de fapt, Mona din celebra melodie a formației Azur. Ce spunea solistul despre femeia din piesa care are succes și acum.
03.10.2022 | 16:38
Cine este de fapt Mona din celebra melodie a formatiei Azur O femeie pe care toti barbatii ar vrea sa o aiba
Cine este, de fapt, Mona din celebra melodie a formației Azur. Foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Toată lumea a auzit de melodia „Se mărită Mona”, dar cine este, de fapt, personajul central din spatele piesei? Nelu Vlad a explicat totul!

Care este povestea din spatele piesei „Se mărită Mona”

Trupa Azur a avut un succes major cu piesa „Se mărită Mona”, care și acum este una de referință, fiind interepretată la nunți și alte evenimente de mulți artiști.

ADVERTISEMENT

Dar puțini știu povestea din spatele piesei celebre și faptul că Mona chiar există! Ideea piesei i-a venit lui Nelu Vlad în timp ce se afla la mare, iar un bărbat și iubita lui, Mona, se certau.

Individul de pe plajă care avea probleme cu iubita a fost și cel care a dat primul vers al faimoasei piese, „Aoleu”, el exprimându-și pe plajă nemulțumirea față de iubita lui, celebra Mona. Și așa s-a născut piesa, la fel de ascultată și acum, a spus Nelu Vlad la Pro Fm.

ADVERTISEMENT

Cine este Mona, de fapt

Dar cine este Mona, de fapt? Artistul din formația celebră în țara noastră de decenii a precizat că aceasta reprezintă tipul femeii eroine, fatale, irezistibilă pentru orice bărbat.

Mona este acea doamnă pe care orice bărbat ar vrea să o aibă alături de ei, cu chip frumos, cu ochii negri și păr ondulat, irezistibilă, dar independentă.

ADVERTISEMENT

Dacă Mona s-ar mărita, s-ar termina și povestea, spune artistul, pentru că toată ideea piesei e suferința tânărului care nu vrea ca ea să fie cu un alt bărbat.

De asemenea, Nelu Vlad de la Azur a spus cu mândrie că piesa „Se mărită Mona” este una de referință nu numai în repertoriul formației Azur, dar și în cel al altor artiști, fiind relevantă mereu.

ADVERTISEMENT

„Mona este o eroină care a rezistat, rămâne mereu tânără și plăcută, adulată de public, o femeie pe care toți bărbații ar vrea să o aibă. E așa cum am zugrăvit-o eu în cântec: frumoasă, cu părul ondulat, cu ochii negri și independentă.

Nu se mărită, dacă se mărită, se termină și povestea. A fost și este o piesă de referință în repertoriul nostru, preluată și interpretată de toți colegii”, a spus Nelu Vlad, pentru ProFM.

De altfel, artistul mărturisea că a făcut un calcul și a stabilit că 34 de zile din viața lui s-au scurs cântând piesa „Se mărită Mona”.

ADVERTISEMENT