Life

Cine este, de fapt, Oana Nicolau. E virală în mediul online și ajută cuplurile din România

Oana Nicolau, cunoscută în mediul online ca un „doctor al relațiilor”, ajută oamenii să se împlinească pe plan sentimental.
04.07.2024 | 23:02
Cine este de fapt Oana Nicolau E virala in mediul online si ajuta cuplurile din Romania
Cine este, de fapt, Oana Nicolau. Foto: Facebook.com
ADVERTISEMENT

O figură cunoscută în mediul online, Oana Nicolau se dedică sprijinirii cuplurilor din România, oferindu-le ghidare și suport pentru a construi relații sănătoase și împlinite.

Cine este, de fapt, Oana Nicolau. E virală în mediul online și ajută cuplurile din România

Oana Nicolau este un psihoterapeut specializat în relația de cuplu și psihosexolog, cu o prezență puternică în mediul online. Este invitată frecvent în podcast-uri și emisiuni de televiziune celebre. De asemenea, a fost membră a panelului de experți în emisiunea “Căsătoriți pe nevăzute”, de la Pro TV.

ADVERTISEMENT

Pe plan personal, Oana Nicolau se simte foarte împlinită. Psihoterapeuta este căsătorită cu soțul ei, Sorin, de peste 30 de ani, și au împreună 3 băieți. Ea spune că experiențele ei personale au învățat-o cum să-i ajute mai bine pe cei cu probleme în cuplu. Scopul ei în viață este să-i sprijine pe cei care vor să-și dezvolte relații sănătoase și fericite.

“Sunt atât de norocoasă pentru că reuşesc să îmi fac timp să privesc oamenii. Am atât de multe de învăţat de la fiecare dintre ei, indiferent de vârstă, profesie, religie, statut social. Fiecare gest, cuvânt, privire sau atingere îmi oferă şansa să aflu câte ceva de la fiecare.

ADVERTISEMENT

Mă simt binecuvântată pentru că am o familie minunată, care îmi aminteşte mereu cât de frumoasă este viaţa. Sunt împlinită pentru că am şansa să practic o profesie care îmi place la nebunie! Mă trezesc dimineaţa şi ştiu că mă aşteaptă o zi minunată, o zi în care voi întâlni oameni”, povestește psihosexologul pe clinicaoananicolau.ro, conform celor de la protv.ro.

Oana Nicolau și soțul ei au înființat o Clinicică de Psihologie: „Pentru mine este mai mult decât o meserie”

Oana Nicolau a absolvit Facultatea de Psihologie cu mulți ani în urmă. A devenit psihoterapeut sistemic de cuplu şi familie și a urmat cursuri care au ajutat-o să devină expertă în relații. Printre workshopurile la care a participat se găsesc Terapia Schemelor în relația de cuplu, Sex therapy, Cursuri de formare de scurta durată în terapia de cuplu, My sexual Health-Better sex for couples.

ADVERTISEMENT

De asemenea, ea este autoarea cărții „A de la armonie” și a platformei de cursuri dedicată relației de cuplu numită “Serialul Cuplului”.

Acum aproximativ 17 ani, Oana și soțul ei au înființat Clinica de Psihologie Oana Nicolau. Aici, zeci de specialiști experimentați lucrează cu clienți pe probleme de cuplu și relații.

ADVERTISEMENT

“Relația mea de cuplu crește de peste 28 de ani și, pe lângă altele, m-a învățat să cred în iubire și în relații. Asta le transmit și celor cu care mă întâlnesc, iar cei pe care I-am ghidat și ajutat să aibă relații funcționale, sănătoase și împlinite, au început să creadă la fel. Iubesc ceea ce fac, iar pentru mine este mai mult decât o meserie, este un fel de viață, pentru că am posibilitatea să îmbin atât experiență personală, cât și pe cea de cabinet, împreună cu anii de studiu, într-un continuum firesc și frumos”, a declarat Oana Nicolau, cu ceva timp în urmă.

ADVERTISEMENT
Produsul cu care românii au făcut un milion de euro în Germania: „Au...
Produsul cu care românii au făcut un milion de euro în Germania: „Au cumpărat o sută de TIR-uri pline!”
România, țara extremelor: pericolul de care ar trebui să ne ferim, ca să...
România, țara extremelor: pericolul de care ar trebui să ne ferim, ca să nu ne păcălim încă o dată
Hăituită fără milă, Zoia Ceaușescu s-a ascuns în casa unui fotbalist imens al...
Hăituită fără milă, Zoia Ceaușescu s-a ascuns în casa unui fotbalist imens al României. Cum a ajuns fiica dictatorilor României exilată în locuința acestuia
Povestea elevului de la Centrul de Detenţie care a luat 10 la Matematică...
Povestea elevului de la Centrul de Detenţie care a luat 10 la Matematică la Bac. Visează să dea la Drept
Cum a putut-o numi Monica Gabor pe fiica ei, după ce Irina a...
Cum a putut-o numi Monica Gabor pe fiica ei, după ce Irina a părăsit România, unde a venit pentru a-şi vedea tatăl la azil!
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
HARTA URȘILOR din ROMÂNIA! Unde e PERICULOS să MERGI
HARTA URȘILOR din ROMÂNIA! Unde e PERICULOS să MERGI
Răsturnare de situație. De ce a murit tânăra atacată de urs la Bușteni....
Răsturnare de situație. De ce a murit tânăra atacată de urs la Bușteni. Medicii au stabilit totul
Tragedia care a șocat România. E înfiorător prin ce a trecut fata ucisă...
Tragedia care a șocat România. E înfiorător prin ce a trecut fata ucisă de urs
Irina Columbeanu, criticată dur pe internet. Cum s-a filmat fiica lui Irinel într-o...
Irina Columbeanu, criticată dur pe internet. Cum s-a filmat fiica lui Irinel într-o cameră de hotel din Milano. ”S-a dus inocența! Pe urmele mamei, din păcate”
„Răzbunarea noastră va fi crudă!” Partizanii din Crimeea amenință armata lui Putin și...
„Răzbunarea noastră va fi crudă!” Partizanii din Crimeea amenință armata lui Putin și distrug rutele de aprovizionare cu armament
Microstațiunea balneară din 1834 unde tot mai mulți români își doresc să ajungă...
Microstațiunea balneară din 1834 unde tot mai mulți români își doresc să ajungă în vara lui 2024. Turiști din întreaga lume vin aici și rămân surprinși