News

Cine este, de fapt, principalul suspect în cazul uciderii fetiței din Sectorul 4. Ce a făcut tatăl copilei când a aflat de crimă

Principalul suspect în cazul uciderii fetiței din Sectorul 4 al fi, totodată, cel mai căutat om din România în aceste ore, mai exact Ilie Marcel Șerbuc.
06.06.2023 | 20:21
Cine este de fapt principalul suspect in cazul uciderii fetitei din Sectorul 4 Ce a facut tatal copilei cand a aflat de crima
Cine este, de fapt, principalul suspect în cazul uciderii fetei de 12 ani. Foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Potrivit anchetatorilor, mama fetei a fost prinsă în Spania la locul de muncă și arestată, iar acum concubinul său este căutat în toată Europa, fiind principalul suspect în acest caz. Cadavrul fetiței de 12 ani a fost găsit îndesat într-o canapea undeva în Sectorul 4 din București.

Cine este principalul suspect în cazul crimei din București

Deși nu se știau prea multe date despre acest bărbat, se pare că individul locuia în chirie în ”apartamentul groazei” din Sectorul 4, acolo unde a fost găsit cadavrul Anei Maria Constantin, fiica Monicăi Constantin. La INML au ajuns deja tatăl fetiței, alături de unchiu și bunică. Cei trei sunt în stare de șoc după ce au aflat că micuța a murit în chinuri groaznice.

ADVERTISEMENT

Familia spune că nu mai știau nimic despre Ana Maria încă din aprilie, iar bunica a fost ultima persoană care a vorbit cu fata, undeva pe 17 aprilie. Totul se întâmpla în momentul în care Ana Maria se afla în custodia mamei sale, care sărbătorea Paștele alături de concubin și de micuță.

Nimeni nu înțelege până acum de ce fata a fost omorâtă și, mai mult, cine i-a învelit cadavrul într-un sac, după care l-a pus în canapea. Conform sursei citate, familia refuză momentan să creadă că mama fetei ar fi avut vreo legătură cu această crimă, deși Simona Monica Iftimovici a fost arestată azi noapte în Spania, la locul său de muncă din Lleida.

ADVERTISEMENT

Ana Maria Constantin, fata de 12 ani ucisă în Capitală, a fost găsită moartă în lada unui pat, într-un apartament din Sectorul 4. Fata era dispărută de mai bine de o lună, conform anchetatorilor. Medicii legiști au aflat identitatea victimei după ce i-au comparat ADN-ul cu cel al tatălui său.

Interesant, în urmă cu mai multe săptămâni inclusiv mama fetei fusese dată dispărută, însă aceasta a fost arestată în cele din urmă în Spania. Se pare că inclusiv concubinul femeii ar fi părăsit România încă din aprilie, însă acesta e momentan de negăsit și e considerat cel mai căutat om din România.

ADVERTISEMENT

Conform unor surse, bărbatul ar fi recidivist și ar avea un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă. Potrivit unor informații din anchetă, femeia le-ar fi transmis polițiștilor că bărbatul s-ar afla în Olanda, la muncă. În aceste condiții, oamenii legii din România au luat legătura cu cei din Olanda, pentru a-l prinde pe individ.

Datele din anchetă sunt cu adevărat cutremurătoare și se pare că fata a murit prin strangulare. Cel mai probabil mama sau concubinul acesteia ar fi comis acest gest într-o criză de nervi. Moartea violentă a fetei a fost confirmată de magistrații de la Tribunalul București.

ADVERTISEMENT

”Autopsia medico-legală a stabilit că moartea persoanei neidentificate, de sex femeiesc, a fost violentă”, transmitea Parchetul în urmă cu o zi. Cel care a găsit cadavrul fetei a fost proprietarul apartamentului unde cuplul plecat în străinătate locuia cu chirie. Inițial anchetatorii au constatat că era vorba despre cadavrul unei femei, însă s-a dovedit că era vorba despre o fată de 12 ani.

ADVERTISEMENT