Life

Cine este, de fapt, Raluca Pastramă, femeia de care divorțează Pepe

03.11.2020 | 13:23
Cine este de fapt Raluca Pastrama femeia de care divorteaza Pepe
ADVERTISEMENT

Un nou divorț zguduie lumea showbiz-ului românesc. Pepe și Raluca Pastramă divorțează după opt ani de căsnicie. Cine este, cu adevărat, femeia care i-a fost alături cântărețului atâta timp? 

Vestea divorțului celor doi a fost un șoc pentru toată lumea, mai ales că păreau să aibă o căsnicie de invidiat. Cel care a confirmat despărțirea a fost Pepe, relatează spynews.ro.

ADVERTISEMENT

Pepe și Raluca au două fetițe și i-au asigurat pe fani că nu vor avea de suferit de pe urma divorțului și că ambii părinți vor fi alături de ele.

Cine este, de fapt, Raluca Pastramă, femeia de care divorțează Pepe

Raluca Pastramă este o fire discretă și nu a simțit niciodată nevoia să fie implicată în scandalurile din presă. Este verișoara lui Florin Pastramă, soțul lui Brigitte, provenind dintr-o familie cu multe resurse financiare. Soția lui Pepe deține mai multe afaceri în București, printre care și un salon de înfrumusețare.

ADVERTISEMENT

Pepe și Raluca păreau destul de fericiți atunci când se afișau împreună în public și nimeni nu credea că ar putea să pună capăt unei asemenea căsnicii. Deși mereu se fotografiau în ipostaze obișnuite de cuplu, realitatea de acasă era cu totul diferită de mediul online.

Raluca a declarat că problemele dintre ei au apărut de mult timp, astfel că a ajuns să se închidă în ea din cauza scandalurilor în care a luat parte fără voia ei.

ADVERTISEMENT

“Sunt un om cu multe idei și cu multă imaginație, îmi place să vorbesc. Sunt un om super deschis și cu vorbele la mine întotdeauna. Am avut așa un trac din cauza celor întâmplate la începutul relației mele cu Pepe și nu doar la început. Au fost ani de zile în care presa m-a tocat și am simțit nevoia să mă închid în mine.

De-asta niciodată nu am vrut să dau nici interviuri și mi-a fost cumva frică să răspund, că întotdeauna cuvintele îmi erau răstălmăcite și am zis că mai bine tac, ca să fiu în siguranță și să nu mai stau să mă supăr când începe lumea să mă judece pentru ce spun”, a spus Raluca în cadrul emisiunii online a soțului ei.

ADVERTISEMENT

Recent, Pepe a fost invitat la emisiunea “Star Matinal”, unde a fost întrebat dacă soția lui este din nou însărcinată. Artistul a încercat să ocolească acest subiect și a dat un răspuns scurt pentru a nu dezvălui prea multe: “Nu este însărcinată! Nu cred, ar fi o surpriză și pentru mine.”

Raluca Pastramă este cea care a decis să pună punct acestei relații. Se pare că nu există un motiv alarmant care a dus la divorțul celor doi, dar nici nu se pot împăca. Divorțul va fi unul amiabil, mai ales că trebuie să aibă grijă de cele două fetițe.

ADVERTISEMENT
Tags: